DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

2020 Suluova Premier Lig Şampiyonu Yedibelaspor Oldu.

2020 Suluova Premier Lig Şampiyonu Yedibelaspor Oldu.
REKLAM ALANI
29.02.2020
706
A+
A-

2020 Suluova Premier Lig Şampiyonu Yedibelaspor Oldu.

-Suluova ilçemizdeki 12 elit takımın seçilmesi ile düzenlenen “Suluova Premier Lig Murat Göç” sezonunda şampiyon finalde Polat Madencilik FK’yı 6-1 ile yenen Yedibelaspor oldu.

Suluovalı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakanın Hakem Malik Soğanlı’nın düdüğü ile başlamasının ardından ilk on dakikada ard arda üç gol bulan Yedibelaspor daha sonra başarılı şekilde savunma yapmaya başladı.

Bu baskıyı ilerleyen dakikalarda kıran Polat Madencilik FK ise üst üste yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarının son dakikasında bir de penaltı vuruşu kazanan Polat Madencilik bu atışı da gole çeviremeyince ilk devre 3-0 Yedibelaspor lehine sona erdi.

Maçın ikinci devresinin başında Burhan Kara ile golü bulan ve maça tamamen ortak olan Polat Madencilik üst üste yakaladığı net gol pozisyonlarını gole çeviremedi.

Yedibelaspor ise ilerleyen dakikalarda oyunu dengeledi ve İslam Acerce ile dördüncü golü buldu. Bu dakikadan sonra defansa çekilen Yedibelspor maçın son dakikalarında bulduğu iki golle de maçı 6-1 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Oldukça dostane bir ortamda oynanan maçta hiç bir saha ve seyirci olayı meydana gelmemesi sevindirirken ilerisi için 7umit verdi. İki takım oyuncuları da isimlerine yakışır şekilde, sadece oyuna konsantre olarak sahada centilmence mücadele etti. Maçı izlemeye gelen seyirciler de maçın atmosferine uygun şekilde sağduyulu ve saygılı biçimde oyunu takip ederek takımlarını desteklediler. Maçın sona ermesinin ardından Polat Madencilik FK oyuncuları galibiyetten ötürü rakiplerini tebrik etti.

Kupa töreninde, sezona adı verilen Suluovamızın yetiştirdiği değerli insan ve spor adamı Murat Göç, şampiyon olan Yedibelspor oyuncularını tebrik ederek kupalarını takdim etti.

-SULUOVA PREMİER LİG 2020:
9 Ocak Perşembe günü oynanan Deveci Gençlik FK-Spartak Suluova FK maçı ile başladı. 12 Takımla lig formatında oynanan maçların ardından ilk 8 takım play off mücadelesi verdi. Sezon takviminde yer alan 73 maçın 71’i oynandı ve tamamlandı. Komite lige katılım şartnamesinde yaş veya ikametgah benzeri kısıtlamalara gitmeden herkesin ve her kesimin lige katılmasını sağladıklarını belirtti.

Lige katılan 12 takımdan 11’i kurallara uygun şekilde ligi tamamlarken bir takım ligden diskalifiye edildi. Üç oyuncu ise 2021 sezonu için Suluova Premier Lig’den men cezası aldı.
Toplam 144 oyuncunun lige katılımı sağlandı. Maçları ise toplam binin üzerinde seyirci takip etti.

Turnuva Komitesi 11 takımın tamamına ayrı ayrı teşekkür ederek ligin selameti için gösterdikleri özverili tutumdan dolayı memnuniyetlerini belirtti. Komite ayrıca maçların tamamında hakem olarak görev alan Malik Soğanlı’ya şükranlarını sunduklarını ve bütün lig boyunca ligin bütün değerlerini temsil etmesinin yanı sıra lige de abilik edişinden dolayı büyük minnet duyduklarını söyledi.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.