DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

AK PARTİ SULUOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH ÜÇOK OLDU.

AK PARTİ SULUOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH ÜÇOK OLDU.
REKLAM ALANI
09.02.2024
326
A+
A-

AK PARTİ SULUOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH ÜÇOK OLDU.

-AK Parti Suluova Belediye Başkan Adayının 2 dönemdir görevde bulunan mevcut Başkan Fatih Üçok olduğu açıklandı.

AK Parti Suluova İlçe Başkanı Mustafa Şen, AK Parti Genel Merkezinden İlçe Teşkilatına gelen tebliğe göre 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için Adaylarının mevcut Belediye Başkanı Fatih Üçok’un olduğunun bildirildiğini söyledi.

2 Dönem ve 10 yıldır başarıyla görevini yürüten ve şehirleşme adına sayısız proje, yatırım ve hizmeti ilçemize ve halkımıza kazandırarak ilçemizdeki değişim ve dönüşümü başlatan Belediye Başkanı Fatih Üçok ile yola devam edeceklerini belirten Mustafa Şen; “Genel Merkezimizin teşkilatımıza yaptığı tebliğe göre partimizden mevcut Belediye Başkanlığını 2 dönedir başarıyla yürüten Sayın Fatih Üçok ile yola devam kararı alınmıştır. Partimize, ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni diyorum.” Diye kaydetti.

Mustafa Şen; “Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Vizyoner Belediyecilik anlayışıyla 2 dönemdir örnek AK Parti Belediyeciliğini ilçemizde başarıyla uygulayan ve halkımızın gönlüne giren Sayın Fatih Üçok’a başarılar dileriz. İnşallah bu seçimlerde de partimiz bölgemizin en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize desteklerini bir kez daha gösterecektir. Bu süreçte partimizden başvuru yapan ve bu zamana kadar emek sarf eden tüm aday adayı arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Kazan AK Partimiz ve Suluovamız olacaktır.” Dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.