DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Başkan Üçok, Umre Yolcusu Genç Hafızlara İhram ve Terlik Hediye Etti.

Başkan Üçok, Umre Yolcusu Genç Hafızlara İhram ve Terlik Hediye Etti.
REKLAM ALANI
12.11.2019
606
A+
A-

Başkan Üçok, Umre Yolcusu Genç Hafızlara İhram ve Terlik Hediye Etti.

-Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Şehzadeler Kur’an Kursu’nda dini ve hafızlık eğitimlerini tamamlayan 35 Hafız-ıl Kur’an’a ihram ve terlik hediye etti.

Şehzadeler Kur’an Kursu’nda ki programda, Umre yolcusu 35 Şehzadeler Kursu öğrencisinin sevinç ve heyecanına ortak olan Fatih Üçok, “Dinimizin önem verdiği bizlerinde toplum olarak kıymet atfettiğimiz bir hususiyeti kazanmış genç kardeşlerimizsiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Rabbim ilminizi arttırsın.” dedi.

Başkan Üçok, İlçemizde ki gençlerin nitelikli, yetkin, ve ahlaklı yetişmeleri için gayret sarf ettiklerini belirterek, “Sizlere emek veren, sizleri yetiştiren değerli hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerden istirhamımız Kâbe-i Muazzama’yı gördüğünüzde bizler için ve ülkemizin yöneticileri için dua etmenizdir. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum“ diye konuştu.

İlçe Müftüsü Süleyman Çoban ise, katkıları dolayısıyla Başkan Üçok’a teşekkür etti.

Daha sonra, Başkan Fatih Üçok, Umre Yolcusu 35 Genç Hafıza İhram ve terlik hediye ederek uğurladı.

Programa, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, Şehzadeler Kuran Kursu Din Görevlileri ve Öğrenci veliler katıldı.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.