DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

İkinci Yarının Flaş Takımı Suluova Hentbol, Deplasmanda Aydın PTT’yi Devirdi.

İkinci Yarının Flaş Takımı Suluova Hentbol, Deplasmanda Aydın PTT’yi Devirdi.
REKLAM ALANI
14.02.2019
1.312
A+
A-

İkinci Yarının Flaş Takımı Suluova Hentbol, Deplasmanda Aydın PTT’yi Devirdi.

-Deplasmanda Aydın PTT Hentbol Takımını 28-26 yenmeyi başaran Suluova Hentbol Takımımız, ligin ikinci yarısında çıkışını sürdürerek tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

-Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde mücadele eden 1957 Suluova Hentbol maça, Antrenörler İlknur ve Arif Özçelik nezaretinde Haluk Yenigeldi, Ayberk Dinç, Mehmet Keskin(6), Bedirhan Ofluoğlu(3), Mustafa Altıkulaç(2), Muhittin Ateş(2), Şahin Taşçı(5), Mehmet Üstün(1), Talha Kurd, Fatih Düzenli(2) ve Nevzat Anıl Yıldız’dan(7) oluşan kadro ile çıktı.

Mutlak galibiyet için çıktığı deplasman maçında Aydın PTT Hentbol Takımı ile karşılaşan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, etkili bir oyun ortaya koyduğu müsabakanın ilk yarısını 12-15 önde tamamladı.

Müsabakanın ikinci yarısına da kazanma hırsı ile başlayan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, her maçta artan performansını bu maçta da göstererek güçlü rakibini deplasmanda 26-28’lik skorla devirdi.

Daha önce ligin ikinci yarının ilk 2 maçını kazanarak çıkışa geçen ancak önceki hafta oynadığı Tokat Gençlik Spor’a yenilmekten kutulamayan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, bu yükselişini devam ettirerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına çıktı deplasmandaki Aydın PTT maçını kazanmasını bildi.

Son haftalardaki centilmence mücadelesi ve üstün performansı ile tüm dikkatleri üstüne çeken ve de Hentbol Erkekler 1. Liginde üst üste 2 defa haftanın takımı seçilme başarısı gösteren 1957 Suluova Hentbol Takımımız, bu sonuçla, ilk devresini 11. Sırada tamamladığı 12 takımın yer aldığı Erkekler Hentbol 1. Liginin ikinci devresinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 10 puanla Ligde 8. Sıraya yerleşti.

Rakip takımı ve kendi sporcularını tebrik eden Antrenörlerimiz İlknur ve Arif Özçelik, maçla alakalı yaptıkları değerlendirmelerinde şunları söyledi: “Müsabakaya kesin galibiyet parolasıyla çıktık ve kazanmasını bildik. Deplasmanda oynadığımız Aydın PTT maçı bizim için çok önemliydi. Bu zorlu müsabakayı kazanarak bir hafta aradan çıkışımızı sürdürdük. Gün geçtikçe daha iyi bir takım oyunu oynuyoruz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Takım olarak Galibiyet serimize kaldığımız yerden devam edeceğimizi biliyoruz. Çünkü iyi bir takımız diye düşünüyoruz. Biz takım olarak özellikle ikinci devre kenetlendik ve takım ruhunu yakaladık. Maddi sıkıntılarımız yine aynı devam ediyor. Sahip çıkılmıyoruz maalesef. Tüm Suluovalı halkımızın takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu çocuklar bunu fazlasıyla hak ediyor. Çünkü bu çocuklar üzerlerine giydikleri Suluova formasını alın terleriyle ıslatarak formalarının hakkını veriyorlar. Biz kendimize inanıyoruz. Bize inanacak ve sahip çıkacak sporseverlerimizi bekliyoruz” dedi.

Bu arada, Ligin ikinci yarısına fırtına gibi girerek üst sıralara tırmanan 1957 Suluova Hentbol Takımımızın Genç Takımı da geçtiğimiz günlerde mücadele ettiği grup maçlarında başarı elde ederek, Gençler Türkiye Şampiyonası yarı finallerine yükselmişti.

Ligin ikinci yarısında ki başarılı performansını ve çıkışı sürdürmek isteyen 1957 Suluova Hentbol Takımımız, ikinci yarının 5.’nci maçında 16 Şubat 2019 Cumartesi günü Suluova Mahmut Demir Spor Salonunda Saat: 13.00‘da Mersin İdman Yurdu Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.