DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

KÖY MUHTARLARI KAYMAKAM GÜRÇAM’A TALEPLERİNİ İLETTİ

KÖY MUHTARLARI KAYMAKAM GÜRÇAM’A TALEPLERİNİ İLETTİ
REKLAM ALANI
21.02.2025
237
A+
A-

KÖY MUHTARLARI KAYMAKAM GÜRÇAM’A TALEPLERİNİ İLETTİ.

-Suluova Uzunoba, Çayüstü, Kutlu ve Kazanlı Köy Muhtarları İlçemiz Kaymakamı Şafak Gürçam’ı ziyaret etti.

Makamında ziyaret ettikleri Kaymakam Şafak Gürçam’a yürüttükleri çalışmalarda verdikleri destek için teşekkür eden Köy Muhtarları, faaliyetleri hakkında bilgiler verip ihtiyaç ve taleplerini dile getirdiler.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirip Muhtarlık müessesesinin devlet ile millet arasında bir köprü vazifesi gördüğüne vurgu yapan Kaymakam Şafak Gürçam, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin temel taşıdır. Kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü görevi üstlenmektedirler. Aziz milletimizi ve devletimizi temsil eden muhtarların halktan aldıkları destek ile köy ve mahalleler ve de halka yönelik yürütülen yerel ve genel hizmetlerin hızlı ve etkin şekilde ulaştırılmasına ayrıca halkın sözcüsü olarak ta halkın talep ve beklentilerini tüm mülki amirlere ve ilgili yetkililere iletilmesi noktasında oldukça önemli ve anlamlı görevler ifa etmektedirler.” Dedi.

Yerelde hizmet eden muhtarlar ile ilçe yetkililerinin vatandaştan gelen talepler doğrultusunda gönül birliği ve işbirliği içerisinde Suluova’ya hizmet etmeye gayret gösterdiklerinin altını çizen Kaymakam Şafak Gürçam; “muhtarlarımız devletin vatandaşa ulaşan eli olup tüm bizlerinde birer mesai arkadaşlarıdır. Her daim yanlarındayız. Muhtarlarımız bulundukları köy ve mahallelerde vatandaşların teveccühüne mazhar olan ve seçilen kişilerdir ve de sorumlulukları da büyüktür. Hemen hemen her konuda vatandaş direk olarak muhtarlarımızı bulmakta ve ulaşmakta. Sorun ve taleplerini muhtarlara ilk ağızdan ulaştırmakta olup vatandaşın ilk başvurduğu kişilerdir. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini karşılama noktasında büyük gayretlerinizi görüyoruz. Çok anlamlı bir hizmeti yerine getirmekteler. Bulundukları mahalle ve köylerimizin değişip gelişmesinde önemli hizmetler yapıyorlar ve yapacaklarına da inanıyoruz. Tüm bu görevleri yaparken hepimizin arzusu dua almak ve gönüllere girmektir.” diye kaydetti.

Ziyarette yer alan Uzunoba Köy Muhtarı Necdet İnce, Çayüstü Köy Muhtarı Avni Gündüz, Kutlu Köy Muhtarı İbrahim Çalışkan ve Kazanlı Köy Muhtarı Ahmet Mutaf, Kaymakam Şafak Gürçam ile ihtiyaç ve sorunları hakkında görüş alış verisinde bulundu.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.