DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Milli Eğitim Müdürü Güneş, Yapımı Devam Eden Okullarda İncelemelerde Bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Güneş, Yapımı Devam Eden Okullarda İncelemelerde Bulundu.
REKLAM ALANI
13.02.2018
1.410
A+
A-

Milli Eğitim Müdürü Güneş, Yapımı Devam Eden Okullarda İncelemelerde Bulundu.

-Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, Suluova’da yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Yapılan faaliyetler hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’dan bilgiler alan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, eğitimde başarılı çalışmalar yürüten Suluova’da önemli eğitim yatımlarının hayata geçtiğini belirtti.

Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin önemine değinen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, “Öğrencilerimizi yarınlara nitelikli ve kaliteli bireyler olarak yetiştirebilmek için onlara; gerekli sağlıklı ve modern binalarda eğitim görmelerini sağlayacak ortamları sunabilmek önemlidir. Eğitimde marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen ve başarılı çalışmalarıyla büyük bir ivme yakalayan Suluova ilçemizde de önemli eğitim yatımları hayata geçti.”

Çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise, halen Borsa mahallesinde ki 3. Etap TOKİ yanında 4.925 metre karelik alanda yapımı devam eden 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ile Maarif mahallesinde ki 16 derslikli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 100 yataklı öğrenci pansiyonunun 2018-2019 eğitim-öğretim yılında tamamlanarak eğitime başlayacağını söyledi.

Yapılacak yeni okulların ilçemize eğitimde yeni bir soluk kazandıracağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Davu, Hem erkek hem de kız öğrencilere hizmet veren Şehit Osman Karakuş Anadolu İmam Hatip Lisesinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren erkek öğrencilere, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 100 yataklı pansiyonunun ise kız öğrencilere hizmet vereceğini söyleyerek, bu güzel yatırımların ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.