DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

REKTÖR ELMACI, BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

REKTÖR ELMACI, BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
10.01.2022
386
A+
A-

REKTÖR ELMACI, BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

-Amasya il ve ilçelerinde çalışan basın emekçileri “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Amasya Üniversitesi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Rektör Elmacı; “Siz değerli basın mensuplarının çalışma zorluklarınızı biliyoruz. Tarafsız bir şekilde olayları kamuoyuyla paylaşmak gerçekten özel bir gayret gerektirdiğinin farkındayız. Üniversitemizin faaliyetlerinin kamuoyu ile paylaşılması noktasında göstermiş olduğunuz ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü bir kez daha kutluyor, hepinize meslek hayatında başarılar diliyorum.’’ cümlelerini kaydetti.

Rektör Elmacı şöyle devam etti:

“Amasya’da kim bir tuğlayı tuğla üzerine koymak istiyorsa biz destek vermeye hazırız. Amasya Üniversitesi bu açıdan pek çok kamu kurum kuruluşu ile işbirliği yaptı ve yapmaya da devam edecek. Yapıyoruz, yapmak zorundayız. Bilimsel çalışmaların yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle de öne çıkan Üniversitemiz, her alanda sürdürülebilir bir şekilde büyüyor, gelişiyor ve gelişmeye devam edecektir.” Dedi.

Toplantı, Prof. Dr. Süleyman Elmacı’nın gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından hatıra fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Önder Duman, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Genel Sekreter Duran Çuhadar, Suluova Yeni Haber Gazetesi Sahibi Cengiz Karadağ, Yazı İşleri Müdürü Serdar Güdek, Muhabir- Editör Murat Arslan, Esat Kurt ve Seyit Ahmet Karadağ, Suluova’nın Sesi Gazetesi Sahibi Mesut Karadayı ile Amasya il ve ilçelerinde çalışan basın emekçileri katıldı. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.