DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLIĞINA YENİDEN VEDAT KURT SEÇİLDİ

SULUOVA MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLIĞINA YENİDEN VEDAT KURT SEÇİLDİ
REKLAM ALANI
23.04.2024
76
A+
A-

SULUOVA MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLIĞINA YENİDEN VEDAT KURT SEÇİLDİ.

-Suluova Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden Armutlu Köyü Muhtarı Vedat Kurt seçilerek göreve devam dedi.

1990 Yılında ilçemize kurularak faaliyetlerine başlayan ve 21 Mahalle ile 40 Köy Muhtarlarının temsil edildiği Suluova Tüm Muhtarlar Derneğinde yapılan ve de iki liste ile gidilen Olağan Genel Kuruldaki seçimler neticesinde Armutlu Köy Muhtarı Mevcut Başkan Vedat Kurt 27 oy alırken Cürlü Köy Muhtarı Seyfettin Karapapak 26 oy aldı.

Bu sonuçlara göre Dernek Başkanlığına 2 yıllığına yeniden Armutlu Köyü Muhtarı Vedat Kurt(54) seçildi.

Orta Mahalle Temel İşhanındaki Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen ve saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan olağan genel kurulda divan başkanlığını Mustafa Gençailoğlu(Çeltek Mah.Muhtarı), katip üyelikleri ise Bekir Değirmenci(Boyalı Köy Muhtarı) ve Avni Gündüz(Çayüstü Köy Muhtarı) yaptı.

Faaliyet ve denetleme raporlarının okunması, tahmini bütçenin görüşülmesi sonrasında yapılan ve 2 liste ile gidilen seçimlerde Armutlu Köyü Muhtarı Vedat Kurt dördüncü kez Dernek Başkanlığına seçildi.

Daha önce ilk kez 2019 Yılında Suluova Tüm Muhtarlar Dernek Başkanlığına seçilen Vedat Kurt, “bu güne kadar yürütülen çalışmalar dolayısıyla derneğimizde görev alan başkan ve yönetimlere teşekkür ederim. Bundan sonraki yeni dönemde de tüm muhtarlarımızın ve halkımızın temsilcisi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Şeffaf ve istişareye önem vererek tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın fikirleri ve de destekleriyle sorunların çözümü için planlı, programlı ve ortak akılla hareket ederek hizmet vereceğiz.” Diye kaydetti.

-Yapılan seçimler neticesinde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Vedat Kurt, Mahir Can, Ali Köse, Muhittin Çakır, Seyfi Esen, Yaşar Sandayak, Murat Arslan, İsmail Çelik, Bekir Değirmenci, Fahrettin Gücek ve Mustafa Koyuncu.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.