DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da Muhasebeciler Haftası Kutlandı.

Suluova’da Muhasebeciler Haftası Kutlandı.
REKLAM ALANI
02.03.2019
1.126
A+
A-

Suluova’da Muhasebeciler Haftası Kutlandı.

– Suluova’da, “1-7 Mart Muhasebe Haftası” dolayısıyla bir kutlama yapıldı.

Suluova Hükümet konağı önünde düzenlenen programda Amasya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Odası Suluova Temsilciliği Mali Müşavir Hüseyin Üçok, Atatürk Anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında, Muhasebe Haftasının kutlandığını belirten Amasya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Odası Suluova Temsilciliği Mali Müşavir Hüseyin Üçok, tüm muhasebecilerin ve çalışanlarının haftasını kutladı.

Oda Temsilcisi Hüseyin Üçok, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır” dedi.

13 Haziran 1989 tarihinde yürürlüğe giren 3.568 sayılı Meslek Yasası ile 105 bini aşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir’in ülke genelinde faaliyet gösterdiğini ifade eden Oda Temsilcisi Hüseyin Üçok; AA/Yeni haber Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamasında; “78 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve 9 Yeminli Mali Müşavir Odası da TÜRMOB çatısı altında hizmet vermektedir. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler üreten, çalışan, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışıyor. Ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışan, ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan bir meslek oluşturduk. 30 yıl önce yasal statüsüne kavuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği, kurumsallaşma sürecini tamamlayarak, ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunarak, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet ediyoruz” dedi.

Oda Temsilcisi Hüseyin Üçok; Hafta kapsamında bir dizi ziyaretler düzenleyeceklerini de bildirdi.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.