DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Valimiz Eşi Funda Varol, Suluovalı şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Valimiz Eşi Funda Varol, Suluovalı şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.
REKLAM ALANI
16.11.2017
1.253
A+
A-

Valimiz Eşi Funda Varol, Suluovalı şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

-Amasya Valisi Dr. Osman Varol’un eşi Funda Varol, Suluovalı Şehit Piyade Atğm. Recep İnce, Şehit Uzman Çavuş Muharrem Saygün’ün aileleri ile Kıbrıs Gazileri İbrahim Çakır ve Dursun Kayıkçı ile ailelerini ziyaret etti.


Ailelere minnet duygularını ifade eden Valimiz Eşi Funda Varol; “Türk Milletinin istiklâli ve istikbâli uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaklardır. Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Devletimiz ve milletimiz Şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.

Valimiz Eşi Funda Varol; Şehit ve gazi aileleri ziyaretinin ardından, Permin Gözütok ve Hamide Altındağ ile ailelerini ziyaret etti.

Gözütok ve Altındağ ailelerinin sorun ve taleplerini dinleyip, çocukların eğitim durumu hakkında bilgiler alan Valimiz Eşi Funda Varol; belirlenen ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek, daima yanlarında olduklarını ifade edip, kapısının ve gönlünün daima kendilerine açık olduğunu, hangi konuda olursa olsun yardımcı olunacağını söyledi.

Gözütok ve Altındağ aileleri ise, Funda Varol hanımefendinin ziyaretleri münasebetiyle memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.

Valimiz Eşi Funda Varol’un ziyaretlerde ayrıca, Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ün eşi Nesibe Karagül ile Garnizon Komutanı Zafer Uğur’un eşi Afife Uğur da yer aldı.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.