19 Nisan 2026, 12:11:01
Dolar 44,8573
Euro 52,8184
Altın 6.966,26
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya 17°C
Yağmurlu
Amasya
17°C
Yağmurlu
Paz 11°C
Pts 13°C
Sal 18°C
Çar 14°C

VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
REKLAM ALANI
23 Kasım 2023 01:00
A+
A-

VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

-24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, ahirete irtihal eden öğretmenlerden Niyazi Yalçınak ve İsmet Gökçe’nin Belediye Aile Kabristanlığında bulunan kabirlerini ziyaret ederek mezarları başında dua etti.

Kıymetli öğretmenlerin şimdiye göre çok daha zor zamanlarda yılmadan ve şevkle ülkemize nice değerler ve insanlar kazandırdıklarını hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, bu kutsal görevde bizlere fedakârlıkları ve rehberlikleri ile ışık tutan öğretmenlerimizin her zaman kalbimizde ve dualarımızda yer aldıklarına vurgu yaptı.

Görevi başında şehit olmuş eğitimciler başta olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlere Allah’tan rahmet ve mağfiret dileyen Müdür Ahmet Davu, uzun yıllar boyunca öğrencilerini büyük bir hassasiyetle ve fedakârlıkla yetiştirmiş, bugün artık emekli olmuş öğretmenlere de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ettiğini ifade etti.

Kabir ziyaretinde, Kur´an-ı Kerim okunarak merhum öğretmenlerin ruhlarına hediye edildi.

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI