MİLLİLERİMİZ İLK MAÇINDA GALİP GELDİ



MİLLİLERİMİZ İLK MAÇINDA GALİP GELDİ.
– Suluova Öncü Spor Kulübünden 5 sporcumuzun da yer aldığı Türkiye Kadın Kriket Milli Takımımız, 6-9 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen özel turnuvanın ilk karşılaşmasında Yunanistan Kadın Kriket Takımını 118-116 mağlup etti.
Turnuvaya galibiyetle başlayan Türkiye Kadın Kriket Milli Takımımız da, Suluova Öncü Spor Kulübünden 5 sporcumuz Saliha Özkunduz, Rüveyda Nur Cenik, Sıla Yıldırım, Gülhatun Keleş ve Göksu Ayan’da yer aldı.
Karşılaşmada Suluova Öncü Spor Kulübü sporcusu Ruveyda Nur Cenik sergilediği performans ile karşılaşmanın en iyi vurucu oyuncusu seçildi.
Milli takımızı ve sporcularımızı tebrik eder, turnuvanın bir sonraki müsabakasında Bulgaristan ile karşılaşacak olan Kadın Kriket Milli Takımımıza ve Suluovalı sporcularımıza başarılar dileriz.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan