30 Nisan 2026, 07:23:02
Dolar 45,1712
Euro 52,8098
Altın 6.609,36
BİST 14.311,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya 21°C
Az Bulutlu
Amasya
21°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 8°C
Paz 6°C
Pts 12°C

KOOPBİS VERİ GİRİŞLERİ İÇİN SON TARİH 26 NİSAN

KOOPBİS VERİ GİRİŞLERİ İÇİN SON TARİH 26 NİSAN
REKLAM ALANI
25 Mart 2026 17:43
A+
A-

KOOPBİS VERİ GİRİŞLERİ İÇİN SON TARİH 26 NİSAN

-Amasya Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kooperatiflere yönelik önemli bir hatırlatmada bulundu. Yapılan açıklamada, KOOPBİS veri girişleri için son tarihin 26 Nisan 2026 olduğu bildirildi.

Kooperatiflerin, sistemde yaşanabilecek yoğunluk ihtimaline karşı işlemlerini son güne bırakmamaları gerektiği vurgulanarak, veri girişlerinin zamanında tamamlanmasının önemine dikkat çekildi.

Açıklamada ayrıca, KOOPBİS veri girişlerinin yalnızca bir prosedür değil, yasal bir zorunluluk olduğu ifade edilerek, belirtilen süreye kadar veri aktarımını gerçekleştirmeyen kooperatiflerin yönetim kurulu üyelerine şahsi olarak idari ve adli yaptırımlar uygulanacağı belirtildi.

Yetkililer, kooperatiflerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına veri girişlerini eksiksiz ve süresi içinde tamamlamaları gerektiğini kaydetti.

REKLAM ALANI