DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ŞEN; “SEBATSPOR LİGE BAŞVURU YAPTI.”

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ŞEN; “SEBATSPOR LİGE BAŞVURU YAPTI.”
REKLAM ALANI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ŞEN; “SEBATSPOR LİGE BAŞVURU YAPTI.”

-AK Parti Suluova İlçe Başkanı Mustafa Şen, Sebatspor’un 2023/24 futbol sezonu için TFF’ye başvuru yaptığını müjdeledi.

Sebatspor Kulübümüzün ilçe ve ilimizi BAL’da temsil etmeye devam edeceğini duyuran Mustafa Şen, “Şehrimizin takımı Suluova Sebatspor kulübümüz 2022/23 futbol sezonunda ilçemiz ile ilimizi başarıyla ve layıkıyla temsil etmiştir. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Suluova Sebatspor Kulübümüz 2023/24 futbol sezonu için de TFF’ye başvurusunu yapmış olup, katılacağını bildirmiştir.” Dedi.

Her zaman Sebatspor takımımızın yanında olduklarını ve hep birlikte takımızı en ileriye taşımak için gayretle çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Mustafa Şen; “Geçen seneki zorlu süreçte kulüp başkanlığı görevini kabul edip, bu görevi de başarıyla yerine getiren, takım üzerinde çok fazla emeği olan, maddi ve manevi her zaman kulübün yanında olan ilçemiz kıymetli iş adamı Uğur Arslan Zennun ağabeyime, Zennun Ailesine ve kulüp yönetimimize ilçemiz adına çok teşekkür ederim. Ayrıca maddi ve manevi desteklerde bulunan tüm herkes ile her daim takımımızın yanında olan kıymetli taraftarlarımıza ve futbol severlerimize de teşekkürlerimizi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Önceki yönetimin istifasının ardından yapılacak olan genel kurulda görevi devralacak yeni başkan ve yönetimine de şimdiden başarılar dileyen Mustafa Şen; “Sebatspor’umuz BAL’da önümüzdeki futbol sezonunda da başarılı şekilde mücadele edecektir. Biz gerekli çalışmalar için gayret ediyoruz. Takımımızı yalnız bırakmayacağız.” Dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.