AMASYA AMASİS KADIN FUTBOL TAKIMI YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRYOR



AMASYA AMASİS KADIN FUTBOL TAKIMI YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRYOR.
-Bünyesinde 4 Suluovalı sporcuyu da barındıran Amasya Amasis Kadın Futbol Takımı, Milli Takım seçmelerine 14 futbolcu gönderiyor.
Amasis Kadın Futbol Takımı Başkanı Mustafa Gül, Milli Takım seçmelerine gidecek futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu.
-MİLLİ TAKIM HAVUZUNU AMASYALI SPORCULAR OLUŞTURUYOR.
Başkan Gül, kısa süre içerisinde kurulmamıza rağmen Milli Takımdan davet aldık, nasip olursa Pazartesi biri kaleci 14 sporcumuzu Milli Takım seçmelerine götürüyoruz. Bu sporcularımız 2009/2010/2011 ve 2012 doğumlu. Bu sporcularımız Milli Takım havuzunu oluşturacaklar İnşallah. Amasya’mızdan kısa süre içerisinde Milli Takıma sporcu verme şerefine de nail olmayı düşünüyoruz.” dedi.
-3. LİG İÇİN BAŞVURU YAPILDI
Başkan Mustafa Gül; “3.liğ için tüm başvurularımızı yaptık, geçen yıl U-17 Türkiye Şampiyonası deplasmanlı lig müsabakalarında iyi bir mücadele göstermiştik. Bunun neticesini almak için artık 3.ligde yarışmaya karar verdik. Başvurularımızı yaptık, başvuru ücretimizi yatırdık. Allah nasip ederse Amasya’yı orada da temsil edeceğiz. Kısa süre içerisinde gurubumuz belli olacak, elimizden geleni yapıyoruz, gayet iyi ve başarılı antrenman sürecimiz var.” dedi.
-MİLLİ TAKIMA AMASYA’DAN 14 SPORCU, 4’Ü SULUOVALI
Amasis Kadın Futbol Takımı Başkanı Mustafa Gül; “Amasya Amasis Kadın Takımından Kadın Milli Takımına gidecek olan sporcularımız ise; İpek Sevindi, Eylül Gülünaz, Yağmur Gül, Eylül Karaca, Nurhan Hira Uysal, Hira Nur Öz, Yaren Göl, İlmannur İstanbullu, Dilek Kıl, Ebrar Buğlem Zeren, Ecrin Türkmen, Rana Ecrin Gökkaya, Zülal Meralı ve Yağmur Miray Yavru olduğunu açıkladı.
-AMASİS FUTBOL TAKIMINDA 4 SULUOVA’LI SPORCU VAR
Başkan Gül ayrıca, Amasis Kadın Futbol Takımında Suluova’dan da üç futbolcu bulunduğunu bunların ise Hira Nur Öz, Ebrar Buğlem Zeren, Ecrin Türkmen ve Rana Ecrin Gökkaya isimli sporcular olduğunu sözlerine ekledi.