DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Amasya Defterdarlığından Başkan Fatih Üçok’a Teşekkür Belgesi.

Amasya Defterdarlığından Başkan Fatih Üçok’a Teşekkür Belgesi.
REKLAM ALANI
17.06.2017
1.334
A+
A-

Amasya Defterdarlığından Başkan Fatih Üçok’a Teşekkür Belgesi.

-Amasya Defterdarlığı, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’a Teşekkür Belgesi verdi.

Amasya Defterdarlığı adına makamında ziyaret ettiği Başkan Fatih Üçok’a vergi tahsilatlarındaki desteği için teşekkür belgesi takdim eden Suluova Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel, vergi tahsilatlarının ülkenin kalkınması ve vatandaşların refahı için önemli olduğunu belirtti.

Daha önceki tahsilatlara göre Belediyenin ve diğer meslek kuruluşlarının destekleri neticesinde daha yüksek oranda tahsilat elde edildiğini ifade eden Yetiş Akyel, AA/Yeni Haber Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamasında;

“6736 sayılı bazı alacakların, yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 2017 Mayıs ayında yapılan taksit hatırlatma kampanyasına yaptığı katkılar için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başlarılar diliyoruz. 6736 sayılı yapılandırma kanunu çerçevesinde çalışmalarımızda Belediye Başkanlığımız, mükelleflere ulaşım ve iletişim konusu ile bizlere yönlendirilmesi hususlarında gerek duyuru ve ilanlarla ve gerekse de mesaj sistemi ile bizlere destek ve katkılarda bulundu. Bu desteklerinden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür belgesi sunduk. Belediye Başkanlığımızın bu destekleri ile yapılan tahsilatlar artıyor bu vesilesi ile de bütçe gelirlerimiz de artıyor, dolayısıyla yatırım ve hizmetlerde artıyor. Sonuçta daha güçlü bir Türkiye ortaya çıkıyor. Kendisine bir kez daha teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Hayırlı olsun” dedi.

Nazik davranışlarından dolayı Defterdarlığa ve Vergi Dairesi Müdürüne teşekkür eden Başkan Fatih Üçok ise, “Devletimizin kazancının arttırılması ve alacakların tahsil edilmesi konusunda katkı sağlamışsak ne mutlu bize. Vergilerimizi düzenli olarak verdiğimiz gibi diğer mükelleflerden yapılan tahsilatlara da katkı sunmuş olmak bizler için sevindiricidir. İnşallah yeni çıkan borçların yapılandırılması yasasında da aynı şevk ve heyecan ile katkılarımızı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Fatih Üçok, daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel ve beraberindeki Gelir Uzmanı Yusuf Kaplan ile çalışmaları konusunda görüş alış verişinde ve sohbetlerde bulundu.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.