DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Amasya Tanıtım Günleri Sona Erdi.

Amasya Tanıtım Günleri Sona Erdi.
REKLAM ALANI
18.11.2019
740
A+
A-

Amasya Tanıtım Günleri Sona Erdi.

-İstanbul’da düzenlenen ve 4 gün süren Amasya Tanıtım Günleri sona erdi.

Tanıtım günleri kapsamında Suluova standı etkinliklerin ilk gününden son gününe kadar yoğun ilgi görürken gurbetteki Suluovalıların da buluşma noktası oldu.

Amasya’nın her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Amasya Tanıtım Günleri güzel anlar ile dostlukların yaşandığı ve paylaşıldığı bir tanıtım olarak akıllarda kaldı.

Amasya’da ki kamu kurum ve kuruluşları ile birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Amasyalılar bir araya gelirken, İstanbullular da Amasya’yı tanıma fırsatı yakalamış oldu.

Dört gün süren ve içerisinde kültürel faaliyetlerinde yer aldığı etkinliklere on binlerce vatandaş katılım sağladı.

-SULUOVA STANDINA ZİYARETÇİ AKINI
1. Amasya Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında stant açarak yapılan ve yapılacak olan projelerin anlatıldığı Suluova ve Suluova Belediyesi standı etkinlik süresince yoğun ilgi gördü. Etkinlikler süresince İstanbullulara Suluova bölgemizi tanıtan Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilginin hiç eksik olmadığı Suluova ve Suluova Belediyesi standında hemşehrilerini ağırlayarak ikramlarda bulundu. Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Üçok, ilçede ki belediye hizmetleri ile Suluova hakkında konuklara bilgi verirken talep eden vatandaşlarla da hatıra fotoğraf çektirdi.

Etkinliğin oldukça verimli geçtiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Amasya Tanıtım Günleri‘nin son akşamında hemşehrilerimizle bir kez daha kucaklaştık, hatıra fotoğrafı çektirdik. 4 Gün boyunca binlerce ziyaretçimizi ağırladığımız Amasya tanıtım günlerinde bizleri adeta memleketimizde gibi hissettiren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.