”ASLI SAÇ&PERUK MERKEZİ” MERZİFON’DA AÇILDI


”ASLI SAÇ&PERUK MERKEZİ” MERZİFON’DA AÇILDI
-Merzifon’da saç ve peruk alanında hizmet verecek yeni bir işletme kapılarını açtı.
Aynı zamanda Aslı Psikolojik Danışmanlık Merkezinin de sahibi olan Saç ve Peruk İşletme sahibi Aslı Kurşun konu hakkında yaptığı açıklamasında, Merzifon’a böyle bir hizmeti kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Bölgemizde ilk saç&peruk merkezi işletmesini hizmete sunan İşletme sahibi Aslı Kurşun şunları söyledi:
“Uzun süredir planladığımız bu adımı atmanın heyecanını yaşıyoruz. Amacımız, Merzifon’da saç ve peruk konusunda güvenle tercih edilebilecek bir adres oluşturmak. Gerçek doğal saçtan kaynak saç, çıt çıt saç, peruk modelleri ve protez saçlarımızla, farklı ihtiyaçlara uygun seçenekler ve kaliteli ürünlerle hizmet vereceğiz. Müşteri memnuniyeti, gizlilik ve hijyen bizim için öncelikli olacak. Tüm hemşehrilerimizi işletmemize bekliyoruz.” Dedi.
Açılışı yapılan “Aslı Kurşun Saç&Peruk” işletmesi Merzifon Cumhuriyet Caddesi, Belediye altında ki adresinde faaliyet göstermeye başladı.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan