DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Başkan Üçok, Türkiye 6.sı Atleti Ödüllendirdi.

Başkan Üçok, Türkiye 6.sı Atleti Ödüllendirdi.
REKLAM ALANI
31.01.2017
1.683
A+
A-

Başkan Üçok, Türkiye 6.sı Atleti Ödüllendirdi.

-Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İstanbul’da yapılan TURKCELL Türkiye U-16/U-18 Salon Şampiyonasında Türkiye 6.’sı olma başarısı gösteren Suluova Belediyespor Kulübünün Atleti Abdullah Öncül’ü ödüllendirdi.

Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, Kulübün Atletizm Branş Sorumlusu Sacit Aydın ile Antrenörler Alper Uysal ve Tuncer Demirel ile birlikte makamında kendisini ziyarete gelen Türkiye 6.’sı Atlet Abdullah Öncül ve diğer sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, elde edilen başarı ile gurur duyduklarını belirterek; “Bu başarılar şehrimizin markasına değer katıyor” dedi.

İlçedeki spor alt yapısının yüksek potansiyele sahip olduğunu bildikleri için kurdukları bir kulüp çatısı altında inandıkları ilçe gençlerine imkan sağladıklarına dikkat çeken Başkan Fatih Üçok, “gençlerimiz bizi yanıltmıyor. Fırsat ve imkan verildiğinde neler yapabileceklerini ve ilçemizi başarı ile temsil edebileceklerini yine gösterdiler. Elde edilen bu başarı hem kendisi için hem kulübümüz için ve hem de ilçemiz için oldukça önemlidir. Ayrıca başarılı atletimiz Abdullah Öncül, ilçe gençlerimize de örnek ve rol model olmuştur. Bu başarısı ile gurur ve sevinç duyduk. Kendisini ve kulüp yöneticilerimiz ile antrenörlerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

Belediye ve Kulüp olarak ilçe gençlerinin daima yanında olduklarını ifade eden Başkan Üçok;

“Kısa süre önce kulübümüzün bünyesinde kurulan Atletizm branşımızdan bir sporcumuzun kulübümüz adına katıldığı ilk resmi şampiyonada Türkiye derecesi elde etmesi oldukça önemli ve örnek bir başarıdır. İnanıyorum ki kulüp yöneticilerimizin bu özverili çalışmaları daha birçok başarıları yakalayacak ve ilçemizi layıki ile hak ettiği şekilde temsil edilecektir” dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Çolak ise, aynı zamanda Kulübün Fahri Başkanı olan Belediye Başkanı Fatih Üçok’a katkı ve destekleri için teşekkür ederek;

“Türkiye 6.’sı Atlet Abdullah Öncül’ün, 8 kulüp sporcusu ile Amasya Atletizm takımına seçilerek, 23-24-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul/Ataköy’de gerçekleştirilen TURKCELL Türkiye U-16/U-18 Salon Şampiyonasında bir çok büyük sporcusu ile yarıştığını, toplamda 67 atletin katıldığı 60 metre koşu yarışında elde ettiği 7 saniye 88 saliselik derece ile Türkiye 6.’sı olduğunu ve ilçemizi bu alanda başarı ile temsil ederek büyük bir gurur ve sevinç yaşattığını belirtti.

Konuşmaların ardından Başkan Fatih Üçok, kulüp yöneticileri ile sporcularla sohbetlerde ve ikramlarda bulundu.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.