DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Belediyespor’dan Kardeş Kulübüne ziyaret.

REKLAM ALANI
01.01.2017
1.196
A+
A-

Belediyespor’dan Kardeş Kulübüne ziyaret.

-Suluova Belediyespor Kulübü, kardeş kulübü Suluova Gençlerbirliğispor Kulübünü ziyaret etti.

Gençlerbirliğispor Kulüb Başkanı Muhterem Bahadır’ın işyerinde gerçekleşen ziyarette ilçemizin iki takımının yöneticileri birbirlerine iyi niyet temennilerinde ve görüş alış verişinde bulundular.

Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Muhterem Bahadır’a bir plaket takdim eden Suluova Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, spora ve sporcuya verdikleri katkı ve emek dolayısıyla teşekkür etti.
Yüksek potansiyele sahip yetenekli gençlerimizin daha etkili ve kurumsal bir yapıda organize edilerek ilçenin temsili ve kendi gelecekleri noktasında hak ettikleri seviyeyi ve değeri bulmaları, kötü çevre ve alışkanlıklardan uzak tutularak vatanını ve milletini seven bireyler olarak topluma kazandırılmaları amacıyla Belediye Başkanı Fatih Üçok’un destek ve öncülüğünde yola çıktıklarını, ilk etapta 7 branşta faaliyet gösterdiklerini, sportif faaliyetler devam ederken kendilerininde tesisleşme adına girişimlerde bulunarak ilerleme kaydettiklerini belirten Mustafa Çolak, bu amaçlar doğrultusunda 4 yıldır ilçe gençlerine hizmet vererek Suluova Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Muhterem Bahadır ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Her iki kulübünde centilmenlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde ilçe gençlerine ve kamuoyuna kucaklayıcı bir anlayışla hizmet vermesi gerektiğini, bu anlamda kardeş kulüp olarak niteledikleri Suluova Gençlerbirliğispor Kulübüne her konuda yardıma hazır olduklarını söyleyen Mustafa Çolak, Kulüp Başkanı Muhterem Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik ekibine faaliyet ve çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Muhterem Bahadır ise plaket ve iyi niyet temennileri için Suluova Belediyespor Kulüp Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

2014 Yılında kurularak futbol branşında 6 kategoride faaliyet gösterdiklerini aktaran Muhterem Bahadır, “bizlerinde amaç ve hedefi gençlerimize imkanlar sunmak ve bölgemizi başarı ile temsil etmektir. Bölgemizdeki sportif faaliyetlerin etkili olması ve geleceği adına daha çok takım ve kulübün faaliyet göstermesini arzularız. Bu anlamda belediyemiz bünyesinde kurulan kulübümüzü destekliyor ve her konuda yardıma hazırız. Güç birliği yaparak ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Çıktığınız yol ve hedefte sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki kardeş kulüb yetkilileri futbol ve çeşitli konularda sohbetlerde bulunarak bilgi paylaşımlarında bulundular.

Ziyarete ayrıca, Kulüp Başkanı Mustafa Çolak’ın yanı sıra Genel Sekreter Hüsamettin Bayraktar, Genel Koordinatör Naci Öztürk ve Basın Sözcüsü Murat Arslan ile Suluova Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Muhterem Bahadır ve antrenörler İlker Otçu, Bayram Kerti ile Bahattin Kerti yer aldı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.