DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

EKUR Suluova Ailesi İftarda buluştu.

EKUR Suluova Ailesi İftarda buluştu.
REKLAM ALANI
17.06.2017
2.040
A+
A-

EKUR Suluova Ailesi İftarda buluştu.

-Suluova Grant Polat Düğün ve Organizasyon salonunda düzenlenen iftara katılanlar Ramazan ayının manevi atmosferi altında birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde ekmeği ve duayı paylaştılar.

Kapıda karşılayarak yanından ilgilendiği misafirleri ile çalışanlarına katılımları için teşekkür eden EKUR Et Entegre Tesis Müdürü Ergün Çoşkun, iftar yemeğinde bir ve beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “toplumun ihtiyaçlarını temin etme adına yapmış olduğumuz mesaimizin dışında sosyal hayatta da bu gibi etkinliklerle siz arkadaşlarımızla bir araya gelerek aramızdaki kardeşlik hukukunu pekiştirmek, aynı sofra etrafında aynı ekmeği bölüşmek suretiyle ortak dualarda da kader birliği yapmak arzusundayız. Bizleri aynlız bırakmayarak soframızı buyurduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı ve huzurlu günler diler, şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.

Daha sonra Okunan akşam ezanını ile birlikte topluca yenen iftar yemeğinin ardından birlik, beraberlik ve vatanın, milletin huzur ve bütünlüğü için dualar edildi.

Amasya Diriliş İlahi Grubunun semazenler eşliğinde verdiği ilahi dinletisinin yer aldığı Grant Polat Düğün ve Organizasyon salonunda düzenlenen iftara katılanlar Ramazan ayının manevi atmosferi altında birlik ve beraberlik ve içerisinde ekmeği ve duayı paylaştılar.

-EKUR Et Entegre Suluova Tesisleri önceki yıl kurulumu tamamlanarak üretime geçmiş olup tesislerde çoğunluğu Suluovalı olan 400 kadar çalışan istihdam edilmekte. 
Türkiye’deki hızlı servis restoran sektörünün pazar lideri TAB GIDA YATIRIMLARI şirketi bünyesinde yer alan EKUR ET Firması, Suluova İlçemizde kurulumu tamamlanmasının ardından üretime başlayan EKUR Et Entegre Suluova Tesisleri kapasite ve teknolojik olarak Türkiyenin en büyük işleme tesisleri konumunda.

EKUR Et, Burger King, Arby’s, Sbarro, Popeye’s ve Usta Dönerci gibi restoran zincirlerinin ürün ihtiyaçlarını karşılarken, aynı zamanda ilgili sektörlerdeki grup dışı müşterilerine de “Amasya Et Ürünleri” markasıyla hizmet vermekte olup ürünlerini, Suluova ilçesinde yer alan EKUR Et Entegre Tesislerinde üretiyor.

Yaklaşık 80 milyon dolarlık bir yatırım ve 400 istihdamla hayata geçen EKUR Et Entegre Suluova Tesisleri, 40 bin m2 kapalı alanı ile toplamda 92 bin m2’lik bir alanda kurulu olup kesimden paketlemeye tamamıyla entegre bir üretim sistemi özelliğindeki Entegre Tesisleri, günde 400, yılda ise 120 bin büyükbaş hayvan kesimi ve yılda 33.600 ton karkas et işleme kapasitesiyle bölgenin besicilik faaliyetlerinin artmasına büyük katkı sağlıyor.

Samimi ve sıcak sohbetlerin yaşandığı iftar programına Kaymakam Dr. Vural Karagül, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Ekur Genel Müdürü Erhan Cansu, Genel Müdür Yardımcısı Oktay Er, Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu, EKUR Et Suluova Tesis çalışanları ve yakınları katıldı.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi-Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.