DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Eski Belediyespor Atleti Öncül, FB Formasıyla Türkiye Şampiyonasına Katıldı.

Eski Belediyespor Atleti Öncül, FB Formasıyla Türkiye Şampiyonasına Katıldı.
REKLAM ALANI
14.02.2019
1.409
A+
A-

Eski Belediyespor Atleti Öncül, FB Formasıyla Türkiye Şampiyonasına Katıldı.

-Suluova Belediyespor Kulübünün yetiştirdiği genç yeteneklerden başarılı atletimiz Abdullah Öncül, transfer olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü Atletiz Takımıyla Türkiye U-18 ve U-20 Atletizm Şampiyonasında pistlerde ter döküyor.

Spor ve sporcuya yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa çıkmayacağına dikkat çeken Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, “Sayın Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un açtığı yolda ilerleyerek Abdullah Öncül gibi Suluovalı yeteneklerimizi Türk sporuna kazandırma gayretlerimizin meyvelerini görmek memnuniyet verici olduğu gibi doğru yolda olduğumuzun da en net sonucudur. Bünyemizde 11 branşta 700 kadar Suluovalı gencimize imkanlar sağlayarak gerek kendi yeteneklerini geliştirerek hayata daha donanımlı atılmalarını sağlama ve gerekse de ilçemizin bu alanda hak ettiği kalite ve başarıda temsil edilmesi doğrultusunda ki yürüyüşümüz emin adımlarla devam etmektedir” dedi.

Fenerbahçe’ye transfer olan eski sporcuları Atlet Abdullah Öncül’e de başarılar dileyen Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, “biz Suluovalı gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Oldukça zengin bir spor alt yapısına sahip Suluova’mızdan bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birçok başarılı sporcumuz çıkacaktır. Alt yapıya yapılan yatırım toprağa atılan tohum gibidir. Meyvelerini mutlaka alırsınız.”

Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.