DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

KAYMAKAM GÜRÇAM, BAŞARILI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

KAYMAKAM GÜRÇAM, BAŞARILI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.
REKLAM ALANI
10.12.2023
117
A+
A-

KAYMAKAM GÜRÇAM, BAŞARILI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

-Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aşevinde hizmet veren personelleri gayret ve emekleri dolayısıyla Başarı Belgesiyle ödüllendirdi.

Vakıf toplantı salonunda yapılan programda açıklamalarda bulunan Kaymakamı Şafak Gürçam; “15 aylık görevim süresince vakıf ve aşevi personellerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarına şahit oluyorum. Vatandaşların sorun ve taleplerinin yerinde tespiti ve ihtiyaçlarının giderilmesi adına oldukça gayretli çalışmalar yürüten personellerimiz sorunsuz hizmet vermemize büyük katkı sağlıyorlar. Biz yöneticilere de başarılı çalışmaları ile destek veriyorlar. Bu özverili gayret ve başarılarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile aşevi faaliyetlerinin yoğun şekilde devam ettiğini belirten Kaymakam Şafak Gürçam; “Aşevimiz 350 haneye araçlarla servis yaparak günlük sıcak yemek hizmeti veriyor. İlçe sınırları içerisinde toplamda 2 bin 456 hane aile destek ödeneği alıyor. Yaşlılık aylığı alan 389 kişi, engelli aylığı alan 355 kişi, engelli yakını aylığı alanda 20 kişi var. Öksüz ve yetim ödeneğinden ise 4 kişi yararlanıyor. Şartları uygun olan vatandaşlarımızın sağlık, barınma, yakacak, yol, gıda, eğitim gibi her türlü sosyal ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında ekip olarak özverili bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başvurunun alınmasının ardından personellerimiz ilgili adreslere giderek ihtiyaç ve sorunların yerinde tespiti yapıyor daha sonra vakıf mütevelli heyetimiz ile birlikte bu dosyaları inceliyoruz, devamında şartları uygun olan vatandaşlarımıza gerekli sosyal yardımlar ulaştırılıyor.” Dedi.

Önümüzdeki haftalarda sosyal hizmet merkezi müdürlüğünün açılarak ilçemizde hizmet vermeye başlayacağını belirten Kaymakam Şafak Gürçam; “sosyal hizmet merkezi müdürlüğü açılmasıyla Kaymakamlık vakfımız ile birlikte entegre olarak daha aktif hizmet verecek. Dolayısıyla sosyal hizmetler tek çatı altında ilçemizde hizmet vermiş olacak. Biz devlet olarak ihtiyaç sahiplerimizin her türlü mağduriyetini gidererek hayatlarına sorunsuz devam etmeleri için gayret ediyoruz. Devletimizin merhamet eli daima ihtiyaç sahiplerimizin üzerindedir.” İfadelerini kullandı.

Ardından Kaymakam Şafak Gürçam, özverili ve başarılı çalışmaları dolayısıyla Vakıf Müdiresi Mediha Aktaş ile vakıf ve aşevi personellerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.