DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

MAZBATASINI ALAN ESNAF ODASI BAŞKANI ÖMER KARSAVUL, GÖREVİNE BAŞLADI

MAZBATASINI ALAN ESNAF ODASI BAŞKANI ÖMER KARSAVUL, GÖREVİNE BAŞLADI
REKLAM ALANI
05.01.2022
353
A+
A-

MAZBATASINI ALAN ESNAF ODASI BAŞKANI ÖMER KARSAVUL, GÖREVİNE BAŞLADI.

-Suluova Esnaf ve Sanatkarlar Odasında önceki hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Seçimleri neticesinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Esnaf Odası Başkanı Ömer Karsavul(38), yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği İlçe Seçim Kurulu Başkanı Birol Acer’dan mazbatasını alarak görevine başladı.

İlk göreve başladığı 2018’den bugüne kadar ilçe esnaflarını layıkıyla temsil etmeye gayret ettiğini ifade eden Başkan Ömer Karsavul, ikinci döneminde de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aynı özveri ve gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“Memleketime hizmet etmekten onur duyuyorum” diyen Başkan Ömer Karsavul, “ilçemizin vitrini, toplumun mihenk taşı esnaf ve sanatkarlar odamıza ve mensuplarına yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. 2018 yılında görevi devre aldığımız günden bugüne, ilkleri sizlere yaşatmak için mücadele ettik ve bundan sonra da aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz. Esnaf odaları, müşteri ile esnafın arasında köprü görevi gören Esnafın Sendikasıdır. Esnaf odası olarak ülkümüz ‘olanı paylaşmak’ düsturu ile bugüne kadar hizmet ettik, bundan sonra da aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Rabbime hamd olsun ki Pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarına rağmen bu güne kadar çok güzel bir yol kat ederek Yeni Sanayi Sitesi Projemiz Bakanlığımız tarafından 2022 yılı bütçesine dahil edilmiş olup bunun müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaradana hamd olsun ki sizlere layıkıyla hizmet etme onurunu bizlere yaşattı ve yaşatıyor. Ve şimdi diyorum ki, tecrübe edindiğim bu yolda güzelliklere güzellikler katarak hep birlikte göreve devam edeceğiz.” Dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.