DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Amasya’ya Geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Amasya’ya Geldi.
REKLAM ALANI
17.08.2019
1.078
A+
A-

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Amasya’ya Geldi.

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin ardından “teşekkür” turu kapsamında geldiği Amasya’ya da bir dizi ziyaret ve programlara katıldı.

Amasya girişinde karşılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra konvoy eşliğinde belediyeye geçti. Devlet Bahçeli, belediye binası girişinde Belediye Başkanı Mehmet Sarı, belediye çalışanları ile partililer tarafından karşılandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ardından da makamında Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile görüştü. Mehmet Sarı ve MHP İl Başkanı Erhan Demir tarafından Devlet Bahçeli’ye Kayı Boyu figürlü tablo hediye edildi. Görüşme daha sonra basına kapalı devam etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunduğu Amasya’da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, “Zalimler, hainler, işbirlikçiler dün olduğu gibi yine boş durmuyorlar. Muhasım odaklar egemenlik haklarımıza ve bağımsızlığımıza leke sürmek için kuyruğa giriyorlar. Güney sınırlarımız boyunca fitne ekip zehir biçmek için çalışıyorlar. ABD’nin tutarsız, çelişkili ve güvenilmez tavrı nedeniyle PKK/YPG terör örgütü sınırlarımızın dibinde yuvalanmış, sözde hakimiyet alanı oluşturup fiili durum oluşturmuştur. CHP Genel Başkanı’nın bize mi saldıracaklar diyerek aklamaya çalıştığı YPG, 22 Temmuz 2019 gecesi sınır ilçemiz Ceylanpınar’a bir kez daha roket atmış, 2’si çocuk olmak üzere 6 kişinin yaralanmasına yol açmıştır. CHP tehlikenin hala farkında değildir. CHP HDP İYİP aynı zillete düşmüşler, zihnen, fikren, siyaseten iflas etmişlerdir. Sarımsağın yüzde 89, salçanın yüzde 90, çocuk bezinin yüzde 40 zamlandığını söylüyorsunuz da terörle mücadelenin artan maliyetlerini, bombaya, mermiye, askeri operasyonlara harcanan paraları hiç duydunuz mu, hiç hesap ettiniz mi?

Devlet Bahçeli, “Mutfakta ateş varsa söner, söndürülür. Bugün az yediysek yarın çok yeriz. Bugün kaybettiysek kısa sürede tekrar kazanırız. Peki ağlayan analara ne diyeceksiniz. Omuzlarda taşınan şehit naaşlarına nasıl bakacaksınız. Bekamız tahrip edildikten, vatan ve millet elden gittikten sonra neyin ekonomisinden, neyin gelir azalmasından bahsedeceksiniz. PKK FETÖ ihanetinin açtığı derin yaraları kazdığı dipsiz kuyuları nasıl kapatacağız. Bunu da soğan patates patlıcan istismarıyla mı tamir ve telafi edeceğiz “

Devlet Bahçeli, Suriye’de oluşturulması planlanan güvenli bölge ve Fırat’ın doğusundaki terör örgütü hakkında yaptığı konuşmasında; “MHP’ye güvendiniz, güveninizi boşa çıkarmayacağız, biz varsak umut, huzur, çare, sarsılmaz bir duruş, sağlam bir şuur vardır. ABD’nin tutarsız çelişkili tavırları nedeniyle PKK sınırlarımızda yuvalanmıştır. CHP Genel başkanının ‘bize mi saldıracaklar’ dediği YPG, Ceylanpınar’ bir kez daha roket atmış 6 kişinin yaralanmasına neden olmuştur. Sahnelenen küresel oyunlar amacına ulaşamayacak. Güney sınırlarımıza fitne ekiyorlar. CHP hala tehlikenin farkında değil.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Dün yaptığı konuşmada Türkiye’nin terör sorunundan bahsetmedi, bu CHP adına utançtır; Kılıçdaroğlu’na soruyorum; CHP Genel Başkanı’na soruyorum. Terörle mücadele hakkında ne düşünüyorsunuz, hangi hazırlık ve önerilere sahipsiniz?. Mutfakta ateş varsa söner. Bugün az yediysek yarın çok yeriz. Peki ağlayan analara ne diyeceksiniz? Milli bekamızın soğan kadar da mı değeri yoktur? Bebek bezinin yüzde 40 zamlanmasını söyledin de bombaya, mermiye, askeri operasyonlara harcanan parayı hiç hesap ettiniz mi?”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “güvenli bölge olmazsa fırat’ın doğusu ateşe verilmelidir. Derinliği 30 kilometreyi bulan güvenli bölge acilen kurulmalı. Milli bekanın soğan kadar değeri yok mu? Kurulan tuzakları milli güç imkanlarıyla bozmalıyız. Bugün az yediysek yarın çok yeriz. Türkiye ateşten gömlek giymişken siz hangi yüzle konuşuyorsunuz? Bugün az yediysek, yarın çok yeriz. Peki ağlayan analara, omuzlarda taşınan şehitlere ne diyeceksiniz? Beka gittikten sonra neyin ekonomisinden bahsedeceksiniz? Küresel tefeciler, ekonomik tetikçiler saldırırken Türkiye’nin aleyhine konuşmak adamlık mıdır? Milli bekamızın soğan kadar da değeri yok mudur? Bu Kılıçdaroğlu kimlere hizmet etmektedir? PKK’ya diyet borcu varsa söylesin kurtaralım. CHP Genel Başkanı’na ne yaparsa yapsın, bu aziz millet var oluş mücadelesini kahramanca sürdürecektir. CHP tarihin yanlış tarafındadır, geçmişinden kategorik olarak kopmuştur. CHP tanınmaz haldedir, aziz Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır. Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin ve Kıbrıs Türklüğünün sinir uçlarına basan, sabrını zorlayan, tahammül sınırını test eden vahim gelişmeler karşısında da varoluş-yok oluş mücadelesinin eşiğinde olduğumuz açıktır. Dünya ABD’den ibaret değildir, F-35’ten mahrum olmak her şeyin sonu değildir.”

MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan yardımcıları Edip Semih Yalçın, Deniz Depboylu ve Sadir Durmaz ile divan üyeleri eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.