MÜFTÜ SITKI KAYA, EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE PLAKET VERDİ


MÜFTÜ SITKI KAYA, EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE PLAKET VERDİ.
-Suluova İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Aylık Mutat Toplantıda emekliliğe ayrılan din görevlilerine plaket takdim edildi.
Suluova İlçe Müftülüğü tarafından merkez ve köy camilerimizde görev yapan din görevlilerimize yönelik Mayıs Ayı Mutat toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya riyasetinde gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri konuşularak istişarelerde bulunuldu.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’2025 Yılı Vekaletle Kurban Bağışı’’ konulu sinevizyon gösteriminin izlenmesinin ardından Camiler ve Din Görevlileri Haftası ‘’Etkili Hutbe Sunumu’’ yarışmasında dereceye giren personellerimiz ödüllendirildi.
Toplantı, emekli olan din görevlilerine İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya tarafından plaket takdim edilerek aile ve sosyal hayatlarında sağlık ve başarılar dilendi.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan