MUSTAFA SAATCİ; “MİLLETE HİZMET ETME GAYRETİ İLE YOLUMUZA YÜRÜYORUZ.”




MUSTAFA SAATCİ; “MİLLETE HİZMET ETME GAYRETİ İLE YOLUMUZA YÜRÜYORUZ.”
-Önceki hafta sonu yapılan Amasya Pancar Ekicileri Kooperatif seçimleri sonucu başkanlığı yeniden kazanarak güven tazeleyen Mustafa Saatci, önümüzdeki 4 yıl için hem güven tazelemiş hem de pancar ekicisi çiftçilerin sorumluluğunu yeniden üstlenmiş olduklarına vurgu yaptı.
Seçimlerin ardından Amasya Şeker Fabrikasının Suluova’daki tesislerini ziyaret eden Mustafa Saatci ve yönetimi burada yoğun ilgi ve alkışlarla karşılandı.
Yemekhane salonunda verilen kahvaltının ardından Fabrika önünde yeni dönem için kurban kesilerek dualar edildi.
Ardından bir basın açıklaması yapan Mustafa Saatci, şeffaf şekilde yürüttükleri seçimlerin sorunsuz şekilde tamamlanmasından memnuniyet duyduğunu belirterek emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Amasya Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Mustafa Saatci burada yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Değerli Çiftçilerimizi ve kurumumuza ilgi gösteren tüm kamuoyunu saygıyla selamlıyorum. Malumunuz 12 Ekim 2024 tarihinde hep birlikte gerçekleştirdiğimiz, Seçimlerimizi; Oy kullanan seçmenlerimizin teveccühü sayesinde Mustafa SAATCI grubu olarak önümüzdeki 4 yıl için hem güven tazelemiş hem de pancar ekicisi çiftçilerimizin sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayız. Seçim süreci içerisinde yarışa dahil olan diğer adaylarımızı ve onları desteklemek durumunda olan çiftçilerimizi de bu şölen havasında geçen süreye dahil oldukları ve katkıda bulundukları için can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Şeffaflıkla yürütülmüş olan seçimizi takiben tecelli eden sonucu olgunlukla kabullenen hemşerilerimize tek tek teşekkür ediyorum.
4 Vilayet, 13 ilçelerimizden, 3 beldemizden ve 690 köyden seçimlerimize katılmak üzere zahmet eden, emek veren şehrimizde ağırlamaktan onur duyduğumuz 17.500 Seçmenimizi, Hiçbir kargaşaya mahal vermeden iradelerini net olarak ortaya koymaları hususunda, görev yapan Tarım İl Müdürlüğü ve Emniyet mensubu kardeşlerimize kurumumuz adına teşekkür ediyorum.
Şunu tüm kamuoyuna açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki; Seçim dönemi geride kalmıştır. Dün olduğu gibi bugünde var gücümüzle, bize tevdi edilen yetki ve emaneti, hiçbir kimseyi ayırt etmeden, Hizmet ve başarı odaklı kullanacağımızı ve bunu tüm şeffaflığı ile kamuoyu ile paylaşacağımızı beyan ve taahhüt ediyoruz.
Geçmişte yaptığımız her görevi; Millete hizmet etme gayreti ile yürüttüğümüz hepinizin malumudur. Bu dileklerle sizlerle birlikte yol yürümeye ve bu aziz Milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun Selam ve Saygılarımla” ifadelerini kullandı.
Açıklamalarından ardından Mustafa Saatci, basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirerek şeker fabrikası faaliyetleri ve seçim süreciyle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan