DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI BRONZ MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI BRONZ MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
REKLAM ALANI
10.12.2023
121
A+
A-

ÖRNEK KAN BAĞIŞÇI BRONZ MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

-Bugüne kadar 13 ünite kan bağışında bulunan Öğretmen Mustafa Bahar Türk Kızılay’ı tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi.

Yaptığı kan bağışları ile dikkat çeken Suluova TOKİ Çelebi Mehmet İlkokul öğretmenlerinden Mustafa Bahar, daha önceki süreçlerde de bronz ve gümüş madalya ile ödüllendirilmişti.

Gönüllü bağışçı Mustafa Bahar’ı ziyaret eden Kızılay Amasya Kan Bağışı Yetkilisi, insanlara umut olmak adına sorumluluğunu 13 kez yerine getiren ve bu duyarlı davranışıyla topluma örnek olan Mustafa Bahar’a bronz madalyasını takdim ederek katkıları için teşekkür etti.

Kızılay yetkililerine teşekkür ederek Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna dikkat çeken gönüllü bağışçı Mustafa Bahar ise; kimin ne zaman hangi şartlarda kana ihtiyaç duyacağının belli olmayacağını ve Kan ihtiyacının süreklilik arz ettiğini, kendisinin de elinden geldiğince bu konuda Kızılay’a katkıda bulunmaya çalıştığını, Bu güne kadar 13 defa kan bağışında bulunduğunu ve ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaktan memnuniyet duyduğunu, bir vatandaşlık görevi olan kan bağışına herkesin destek vererek ihtiyacı olan insanlara umut olmaları gerektiğini belirtti.

Kızılay’ın kan bağışçılarını ödüllendirmesinin de çok anlamlı olduğunu belirten Mustafa Bahar, toplumda farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, teşvik etmek, yapılan iyiliğe ve bağışçıya teşekkür etmek adına oldukça değerli bir davranış ve yaklaşımdır. Sembolikte olsa bronz madalya almak benim için elbette büyük bir mutluluk. Bu vesile ile değerli Kızılay kurumumuza teşekkür ediyorum. Kızılay kurumumuza sahip çıkalım, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu aklımızdan çıkarmadan kan veremeye devam edelim.” Dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.