DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Osman Tok, AK Partiden Aday Adayı Oldu.

Osman Tok, AK Partiden Aday Adayı Oldu.
REKLAM ALANI
22.11.2018
910
A+
A-

Osman Tok, AK Partiden Aday Adayı Oldu.

-AK Parti Suluova İlçe Başkanlığına başvurusunu yapan Osman Tok, Suluova Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti Teşkilatında 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Aday Adaylık Başvuru sürecinin başlamasının ardından ilk resmi başvuru geldi.

Suluova İlçe Teşkilatında yapılan başvuru töreninde AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, Osman Tok’un aday adaylık başvuru belgesini teslim alarak “hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru tarihinin 5-12 Kasım 2019 olarak belirlendiğini ifade eden Muhammed Biçer, “sürecin başlamasıyla birlikte Suluova ilçemizden ilk aday adaylık başvurusu Osman Tok beyden geldi. Kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Kendisi daha önce Refah Partisi şimdide AK Partide bu davanın içinde hizmet etmiştir. 28 Şubat sürecinde ciddi sıkıntılar yaşamıştır. Çıktığı yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Başvuru belgesini İlçe Başkanı Muhammed Biçer’e teslim eden Osman Tok ise, 31 Mart 2018’de yapılacak olan yerel seçimler için karar vererek aday adayı olduğunu, çok meşakkatli süreçlerden geçtiğini ve yine AK Parti ve davasına hizmet için sorumluluk alarak aday adayı olduğunu açıkladı.

Suluova Kurnaz köyünde doğduğunu burada siyasete girdiğini anlatan Osman Tok, “1989-1995 Yılları arasında Suluova İlçe TEDAŞ İşletme Şefi olarak burada görev yaptım. Bu güne kadar üzerimize düşen görevi yerine getirdik. 28 Şubat sürecinde görevden alındık ve mağdur olduk, sıkıntılar yaşadık. Daha sonra 2002 seçimlerinden sonra tekrar aktif göreve geldim ve 22 yıl TEDAŞ’ta görev yaptık. Şu an halen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyorum. Aday Adayı olarak bu kutlu davada ‘yine bende varım’ dedik. Allah hayırlısını nasip etsin. Hangi arkadaşımız bu göreve gelirse gelsin ben yine dün olduğu gibi yine bu parti ve dava içinde yer ve görev almaya devam edeceğim” diye kaydetti.

Beraberindeki partililer eşliğinde İlçe Teşkilatına başvurusunu yapan Osman Tok, daha sonra Aday Adaylık başvuru belgesini İlçe Başkanı Muhammed Biçer’e teslim etti.

Başvuru törenine, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı, Gençlik Kolları Başkanı Enes Şakir Korkmazer, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İnce, AK Parti eski İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.