DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı.

Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı.
REKLAM ALANI
29.02.2020
720
A+
A-

Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı.

-Suluova’da, Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık salonunda Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, yolcu taşıyan toplu taşıma alanında yaşanan bir takım sıkıntıların giderilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu ve alınan tedbirler değerlendirildi.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun trafik güvenliği konusuna verdiği önem ve İçişleri Bakanlığımıza bağı kuruluşların sahada yürüttüğü çalışmaları motive etmesi ile yönlendirmesinin etkili sonuçlar ortaya koyduğunu belirten Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, “Özellikle son iki yıllık periyotta genel olarak trafik kazalarında da, ölümlü trafik kazalarında da çok ciddi bir azalma gerçekleşti. Amasya ve Suluova’mızda Türkiye’de önemli bir kavşak noktasında bulunan, şehirlerarası trafiğin çok yoğun olduğu bölgelerden bir tanesi. Bizim açımızdan da özelikle kazalar ile kaza risklerinin azaltılması çok önemli ve öncelikli yer alan konulardandır” diye konuştu.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubeden Trafik Polisi Vedat Şanlı tarafından slayt sunumlar eşliğinde, Kazalara ilişkin istatistiki bilgiler ile otobüs sürücülerini uyması gereken mevzuatlar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Gerçekleştirilen toplantı neticesinde; telafisi mümkün olmayan ağır kayıplara yol açan otobüs kazalarının önlenmesi, bu alanda farkındalığın artırılması ve taşımacılık sektörüne dair yaşanan sorunların işbirliği ve koordinasyon içerisinde çözülmesi adına toplumsal hayatı ve kamu güvenliğini tehdit eden riskleri ortadan kaldırmaya yönelik kararlar alındı.

Toplantı, yapılan fikir alışverişlerinin ardından sona erdi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Bacı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Başçavuş Nadir Toprak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ile ilgili yetkililer katıldı.

Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.