DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

PROTOKOL EŞLERİ SAKATLAR DERNEĞİNDE AÇILAN HEM KURSLARINI ZİYARET ETTİ

PROTOKOL EŞLERİ SAKATLAR DERNEĞİNDE AÇILAN HEM KURSLARINI ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
04.01.2024
597
A+
A-

PROTOKOL EŞLERİ SAKATLAR DERNEĞİNDE AÇILAN HEM KURSLARINI ZİYARET ETTİ.

-Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam’ın eşi Petek Gürçam ile Belediye Başkanı Fatih Üçok’un eşi Hilal Üçok, Halk Eğitim Merkezi tarafından Sakatlar Derneğinde açılan filografi, takı tasarımı, tığ ve şiş örücülüğü ile dekoratif yüzey boyama kurslarını ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mehmet Semiz ile usta öğreticiler Büşra Bulut Yalçın ve Kübra Turan’dan faaliyetleri hakkında bilgiler alan Petek Gürçam ile Hilal Üçok, ardından kursiyerlerin el emeği göz nuru ile ürettikleri eserleri inceleyerek emekleri için teşekkür edip başarılar diledi.

Kaymakamlık ve Belediye olarak ilçemiz genelindeki engelli bireylerin ihtiyaçlarının giderilmesi, hayat standartlarının yükseltilmesi, eğitim ve sosyal hayata katılımlarının sağlanması için çalışmalar yapıldığını hatırlatan Petek Gürçam ile Hilal Üçok, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi ve yeteneklerinin geliştirilmesi için bu tür kursların oldukça faydalı olduğunu, kurslar kapsamında ortaya koydukları özverili emeklerle ürettikleri çeşitli anlamlı ve güzel eserlerin bunu bir kez daha gösterdiğini ifade ettiler.

Ziyaret ve temennileri için Petek Gürçam ve Hilal Üçok hanımefendilere teşekkür eden Sakatlar Dernek Başkanı Mehmet Semiz, derneksel faaliyetler kapsamında üyelerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, ev ekonomilerine katkı sunmak, engelli bireylerin özgüven ve yaşam sevinçlerini arttırmak ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek kursların açılmasında İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile kendilerine destek ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Ziyaret, yöresel lezzetimiz keşkek ikramıyla sona erdi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.