DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Sebatspor U-19 Takımı, Amasya Belediyespora mağlup oldu.

Sebatspor U-19 Takımı, Amasya Belediyespora mağlup oldu.
REKLAM ALANI
18.11.2019
771
A+
A-

Sebatspor U-19 Takımı, Amasya Belediyespora mağlup oldu.

-Amasya Amatör Küme U-19 Yaş Kategorisi liginin 3. Hafta müsabakasında Amasya Belediyespor U-19 Takımı ile Suluova’da karşılaşan Suluova Sebatspor U-19 Takımı, 0-4 mağlup oldu.

Amasya U-19 Futbol Liginin 3. Haftasında Suluova Sebatspor Müsabakaya; Ertuğrul ASLAN, Hulusi ÖVÜÇ, Gökdeniz KAYA, Fatih ÇETİNKAYA, Ömer Faruk AKTAŞ, Emirhan KARAKÖSE (Erkan KARKA), Doğukan KELEŞ, Abdullah UĞURLU (Adem CANBOLAT), Yusuf ÇOLAK, Emir PAK, Yusuf YALÇINAK (Eren DEMİR) ilk onbiriyle başladı.

Maçın başlarında Amasya Belediyespor etkiliydi. Bu dakikalarda sağdan ve soldan korner kullansalar da istediği pozisyonları üretemediler. Bu dakikalardan sonra Suluova Sebatspor rakip kalede gol pozisyonlarına girse de netice alamadı. Maçın 30 dk. İse Suluova Sebatspor savunmadan hücuma çıkarken yapılan pas hatasını değerlendiren Amasya Belediyespor maçta 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte oyun üstünlüğünü rakibe kaptıran Suluova Sebatspor takımı uzun paslarla gol aradı. Ancak bulamadı ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İkinci yarıya Suluova Sebatspor yine ilk yarıdaki gibi başladı. Maç karşılıklı ataklarla geçerken iki takımda net pozisyonlar bulamadı. İlerleyen dakikalarda gol için rakip kaleye yüklenen Suluova Sebatspor, defansında açık verirken bu açıklardan faydalanan Amasya Belediyespor skoru 2-0 yaptı. Maçın 72. Dk. Amasya Belediyespor skoru 3-0 yaptı. Maçın son dakikalarında Amasya Belediyespor bir gol daha attı ve maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Maçtan sonra değerlendirmede bulunan Suluova Sebatspor Antreörü Murat Göç, “Bu maçta çok fazla bireysel hata yapmamıza rağmen, bazı oyuncularımızdaki gelişim bizleri mutlu etti. Ancak hakemlerle bu kadar çok konuşmamız bizleri oyundan düşürdü. Bundan ders almak zorundayken, Amasya Belediyesporu bu galibiyetinden dolayı tebrik ederiz” dedi.

Bu sonuçla Suluova Sebatspor U-19 Takımı ligde oynadığı 3 maçta henüz galibiyet alamadı ve ligin son sırasında yer aldı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.