SULUOVA 2025 LGS ‘YE HAZIR


SULUOVA 2025 LGS ‘YE HAZIR
-Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, 15 Haziran 2025 Pazar günü Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumları Sınavı kapsamında ilçemizde gerçekleştirilecek merkezi sınav ile ilgili alınan tedbir ve önlemlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
2025 yılı LGS Sınavının ilçemizdeki 3 sınav merkezinde, 23 salonda, 61 eğitimcinin görev yaparak gerçekleştirileceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, bu yıl Liselere Geçiş Sınavı’na Suluova’da toplam 412 öğrencimizin gireceğini söyledi.
İlçemizdeki Merkezi sınavın yapılacağı okul müdürleriyle sınav öncesi, sınav sırasında ve sınav sonrasında alınması gereken önlemleri en ince noktasına kadar değerlendirdiklerine vurgu yapan Müdür Ahmet Davu; “Okul Müdürlerimiz ve 8. Sınıfların derslerine giren branş öğretmenleriyle yıl boyunca bir araya gelerek; LGS de çok daha başarılı sonuçların alınabilmesi için atılması gereken adımları okul okul analiz ettikler.” Dedi.
Sonuç ne olursa olsun öğrencilerin hem öğretmenleri hem de aileleri için bütün sınavlardan daha değerli olduklarının altını çizen Müdür Ahmet Davu; “öğrencilerimizin sınav sonucunda istedikleri liselere yerleşebilmesi temennisinde bulunuyorum. İlçe Sınav Yürütme Komisyonundan okul komisyonlarına, salon görevlilerinden emniyet görevlilerine kadar sınavda görevli herkese çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” diye kaydetti.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan