DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Belediyespor U-16 Takımı, Lige üzgün başladı.

Suluova Belediyespor U-16 Takımı, Lige üzgün başladı.
REKLAM ALANI
16.11.2017
2.155
A+
A-

Suluova Belediyespor U-16 Takımı, Lige üzgün başladı.

– Başlayan Amasya Amatör Küme U-16 liginin ilk maçına çıkan Suluova Belediyespor U-16 futbol takımımız, kendi evinde oynadığı güçlü rakibi Amasya Belediye Spor U-16 takımına 2-1 yenildi.

Suluova Sentetik Çim Sahada oynanan ligin ilk maçında tecrübeli ve güçlü rakibi Amasya Belediye Spor U-16 takımı ile kıyasıya bir mücadele veren Suluova Belediyespor U-16 takımımız, oldukça hırslı başladığı maçın ilk dakikalarında kazandığı penaltıyı Eren gole çevirdi ve 1-0 öne geçti.

Maçın başında öne geçerek moral bulan Suluova Belediyesporlu gençlerimiz, ilerleyen dakikalarda 2. Ve 3. Gol için bastırsa da farkı açamadı ve ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısına ise konuk takım daha hırslı başladı. Kalemizde baskı kurmaya çalışan Amasya Belediye Spor U-16 takımı, maçın 58. dakikasında kazandığı penaltıdan golü buldu ve maç 1-1 oldu.

Ardından tekrar başlayan maçta Suluova Belediyesporlu gençlerimiz galibiyet golü için ataklar geliştirirken maçın 69. dakikasında kalesinde golü gördü ve 2-1 yenik duruma düştü.

Bu golün ardından maç sertleşti ve Amasya Belediye Spor U-16 takımından 2 futbolcu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Rakibin eksik kalmasını değerlendiremeyen Suluova Belediyespor U-16 takımımız, maçtan 2-1 yenik ayrılarak ligin ilk maçından üzgün ayrıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.