DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova CHP´de Vedat Güdek Güven Tazeledi.

Suluova CHP´de Vedat Güdek Güven Tazeledi.
REKLAM ALANI
26.12.2019
1.411
A+
A-

Suluova CHP´de Vedat Güdek Güven Tazeledi.

-CHP Suluova İlçe Teşkilatında Olağan Kongre Gerçekleştirildi.

CHP Suluova İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirilen olağan kongre de yapılan seçimleri mevcut Başkan Vedat Güdek kazanarak güven tazeledi.

Suluova Deniz İş Hanında ki parti binasında yapılan ve Vedat Güdek ile Mustafa Ercan Süer’in iki listesi ile gidilen seçimlerde 85 delegeden 83’ü oy kullanırken mevcut Başkan Vedat Güdek 45 oy diğer aday Mustafa Ercan Süer ise 38 oy aldı.

2010 Yılında devraldığı bayrağı 5. Dönemde güven tazeleyerek göreve devam diyen Vedat Güdek’in Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Aslan Aksu, Murat Akarslan, Muharrem Polat, Rıza Ceylan, İsmail Çil, Zafer Kaçar, Tekin Keklik, Şerife Mutaf, Yaşar Öztorun, Satılmış Tanrısever, İshak Ünsal, Mutu Ünver.

Seçimler neticesinde güven tazeleyerek 5. Dönemde de göreve seçilen Vedat Güdek yaptığı teşekkür konuşmasında; “tüm partililerimizin bana olan güveninden son derece mutluyum, hepsine teşekkür ediyorum. Yeniden beni bu göreve layık görmeleri çalışma azmimi arttırmıştır. Tüm teşkilatımla birlikte yeni dönemde de ele ele ve gönül gönüle çalışarak partimizin oy potansiyelini yükseltmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Bu seçimin kazananı partimiz olmuştur. Biz bir aileyiz, hep birlikte partimizin oylarını arttırmaya ve iktidar yapmaya çalışacağız. Tüm partililerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimlere, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, İyi Parti Suluova İlçe Başkanı Salim Taşova ile CHP İlçe Teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi.com/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.