SULUOVA DERNEKLER PLATFORMU FUTBOL TURNUVA KURALARI ÇEKİLDİ


SULUOVA DERNEKLER PLATFORMU FUTBOL TURNUVA KURALARI ÇEKİLDİ.
-Suluova’da faaliyet gösteren derneklerin birleşmesi ile oluşturulan Dernekler Platformu tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuva fikstür çekimi yapıldı.
Şeref Halı Saha ve Spor Kompleksinde yapılan kura çekiminin hayırlı olmasını dileyen Dernekler Platform Sözcüsü Satılmış Erdem, amaçlarının ilçe genelinde yaşayan insanlar ile kurum ve kuruluşlar arası birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek suretiyle toplumsal barışa katkı sağlamak, sporun birleştirici gücünde buluşarak dostluğun ve paylaşmanın değerini bir kez daha derinden hissetmek, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında yapılan bu tür organizasyonlarla özellikle çocuk ve gençleri sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklere yönlendirerek hem sağlıklı gelişimlerine, hem de kaliteli spor yapmalarına fırsat vermek ve yeteneklerini ortaya çıkmasına katkı sunmak olduğunu ifade etti.
Oluşturulan A ve B grubunda yer alan 20 takımın katılımıyla düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası müsabakaları ise 19 Ekim 2025 Pazar günü Saat:19.00’da açılış maçıyla başlayacak. Yüzlerce sporcu ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek olan turnuva yaklaşık 2 ay sürecek.
-A GRUBU: Cumhuriyet Mh., 33 Nolu M.Koop., Rabona, Yeni Doğan Mh., Devlet Hastanesi, Belediye ve Türk Gücü.
-B GRUBU: Yeni Mahalle, Kolay Köyü, Derebaşalan Köyü, İmam Hatipli Öğretmenler, Din Görevlileri, Karagöz Tk., Cemevi Tk., Ladikliler Derneği, Emniyet Tk. Akdağlılar Tk, Jandarma Tk., Engelsiz Yaşam Tk. ve Vezirköprülüler Derneği.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan