Suluova Huzurevi Müdürlüğüne Serdar Baran Atandı.

Suluova
– Görev değişimi yaşanan Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü görevine Serdar Baran atandı.
3 Yıldır Huzurevi Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Talat Keskin’in yerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından asaleten atanan Serdar Baran(42), 11 Haziran 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.
Amasya doğumlu olup evli ve 2 çocuk babası olan yeni Huzurevi Müdürü Serdar Baran, daha önce de Amasya Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurt Müdürlüğü görevinde bulundu.
Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan, yeni görevi dolayısıyla Serdar Baran’ı ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla başarılar dilerken, önceki Huzurevi Müdürü Talat Keskin’e ise başarılı çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.
Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan