SULUOVA KADIN KOOPERATİFİ, VEKİL HALUK İPEK’İ TBMM’DE ZİYARET ETTİ

SULUOVA KADIN KOOPERATİFİ, VEKİL HALUK İPEK’İ TBMM’DE ZİYARET ETTİ
-Suluova Üreten Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Canan Bağcı Oral ve kooperatif yetkilileri, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde(TBMM) ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette kooperatifin yürüttüğü çalışmalar, üretici ve emek odaklı faaliyetler ile sahada karşılaşılan ihtiyaçlar ele alındı. Görüşmede ayrıca önümüzdeki dönemde atılabilecek somut adımlar ve kooperatifçiliğin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Misafirperverlikleri ve destekleri dolayısıyla Vekil Haluk İpek’e teşekkür eden Kooperatif Başkanı Canan Bağcı Oral yaptığı değerlendirmesinde: “Gazi Meclisimizde, Amasya Milletvekilimiz Sayın Haluk İpek ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Kooperatifimizin yürüttüğü çalışmalar, üretici/emek odağında sahadaki ihtiyaçlar ve önümüzdeki dönem için atılabilecek somut adımlar üzerine verimli bir fikir alışverişi gerçekleştirdik. Nazik kabulleri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Vekilimize teşekkür ediyor; iş birliği ve ortak akılla, kooperatifçilik kültürünü daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.” Dedi.
Ziyaretin, kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve kooperatifçilik faaliyetlerinin yaygınlaştırılması açısından önemli bir adım olduğu belirtildi.
Kaynak :Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan