DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.
REKLAM ALANI
02.03.2017
1.343
A+
A-

Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

-Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ile birlikte Suluova Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül ziyarette, okul derslikleri ve öğrenci pansiyonu gezerek incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ile Okul Müdürü Nuri Sait Altun’dan okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakamımız Dr. Vural Karagül, özellikle kantinlerdeki ürünlerin son kullanma tarihlerini ve mutfak temizliğini kontrol ederek, öğrencilere sunulacak olan ürünleri ve yemekleri tek tek inceledi.

Kaymakamımız Karagül, okul yöneticilerinden ve pansiyon görevlilerinden öğrencilere en iyi şekilde hizmet verilebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Kaymakamımız Karagül, üniversiteye hazırlanan öğrencilere gelecek hedefleri ile ilgili tavsiyelerde bulunarak bilgiye ulaşmanın en temelinde kitap olduğunu, bunun için gençlerin kitapları yanlarından eksik etmemesi gerektiğini söyledi.

Üniversite hayallerini gerçekleştirmeleri için daha fazla gayret göstermelerini isteyen Kaymakamımız Karagül, "Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, kendinize ve topluma faydalı birer birey olmak istiyorsanız çok çalışmalısınız. Elinizdeki imkânları iyi şekilde kullanarak, başarıya doğru koşmalısınız" dedi.

Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, okul öğretmenleri ile bir toplantı yapıp sorun ve taleplerini alarak görüş alış verişinde bulunduktan sonra okuldan ayrıldı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.