DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA KOZLU GIDA, TÜRKİYE’NİN İLK 467. BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU OLDU

SULUOVA KOZLU GIDA, TÜRKİYE’NİN İLK 467. BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU OLDU
REKLAM ALANI
29.09.2023
140
A+
A-

SULUOVA KOZLU GIDA, TÜRKİYE’NİN İLK 467. BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU OLDU.

– Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, yaptığı açıklamasında 2022 sonuçlarına göre Türkiye’nin en büyük ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içinde ilçemiz sanayi kuruluşu Kozlu Gıda A.Ş.’nin 467. Sırada yer aldığını açıkladı.

Araştırma sonuçlarını değerlendiren TSO Başkanı Turgut Aksu, konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“İstanbul Sanayi Odası’nın(İSO) yaptığı Türkiye’nin 1. Beşyüz(500) Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında 467. sırada yer alarak Amasya ve Suluova’mızı gururlandıran ilçemizin güzide sanayi kuruluşunu tebrik ediyorum. İlimiz ile İlçemiz ve ülkemiz ekonomisi, ihracatı ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı Türkiye’nin ilk 500 büyük Sanayi Kuruluş listesinde yer alan odamız üyesi Kozlu Gıda İmalat ve Nakliye San. Tic. A.Ş. firmamızın yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Şirketimizin bizlere yaşattığı guru ve sevinçten dolayı Şahsımda tüm şirket yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.