DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Polisi, Hırsızları Saklandıkları Yerde Enseledi.

Suluova Polisi, Hırsızları Saklandıkları Yerde Enseledi.
REKLAM ALANI
26.03.2019
1.008
A+
A-

Suluova Polisi, Hırsızları Saklandıkları Yerde Enseledi.

– Suç ve suçluların korkulu rüyası Suluova Polisi, nefes kesen bir operasyona daha imza atarak halkımızı mağdur eden 2 hırsızı saklandıkları yerde enseledi.

Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçe dışından gelip esnaflarımızın mallarını çalıp kaçarak kurtulduklarını sanan 2 hırsızı 250 km uzakta da olsa saklandıkları yerde kıskıvrak yakaladı.

Alınan bilgilere göre, Suluova ilçemizde araç ve işyerlerinden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Suluova Polisi, hırsızların peşine düştü.

Hırsızlıkların yapıldığı olay yerindeki ve diğer dış bölgelerde ki güvenlik kamera görüntüleri üzerine yoğunlaşan Suluova Polisi, birçok kamera görüntüsü üzerinde yaptığı saatlerce süren titiz çalışmalar neticesinde görüntülerden hırsızların izini buldu.

Zaman geçirmeden hemen harekete geçen Suluova Polisi, ilçemizdeki araç ve işyerlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen M.T. ve E.Ş. isimli kişilerin peşine düştü.

Hırsızların, Kırıkkale ilinde izlerine rastlayan Suluova Polisi, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek zanlıların saklandıkları yerde kıskıvrak yakalanmasını sağladı.

Ardından hırsızlık zanlısı 2 kişiyi Suluova’ya getiren Suluova Polisi, zanlıların gece saatlerinde hırsızlık yaptıkları fırın, market ve iki ayrı araçtan 2 adet cep telefonu, 220 Tl tutarında para ve 15 bin Tl tutarında çeşitli markalarda sigara çaldıklarını tespit etti.

Gözaltına alınan hırsızlık zanlısı M.T. ile E.Ş. isimli kişiler emniyetteki ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildikleri savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçemizin huzur ve güveni adına 7/24 saat büyük bir özveri ve gayretle çalışan Suluova Polisi, yine bir başarılı operasyona daha imza atarak ilçe halkımızın takdirini ve duasını kazandı.

Fedakarlık üzerine görevlerini ifa eden, bu uğurda canını hiçe sayarak görevini yerine getirmekte tereddütte düşmeyen, kanunların uygulayıcısı ve koruyucusu olan, suç ve suçluların korkulu rüyası Suluova Polisi, halkımıza huzur ve güven vermeye devam ediyor.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.