DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Sanayi Sitesi, Kameralarla Koruma Altında.

Suluova Sanayi Sitesi, Kameralarla Koruma Altında.
REKLAM ALANI
17.02.2018
13.285
A+
A-

   Suluova Sanayi Sitesi, Kameralarla Koruma Altında.

-Suluova Küçük Sanayi Sitesi, kurulan güvenlik kamera sistemleri ile artık 7/24 saat gözetim altında tutuluyor.

Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Suluova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ali Usta ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Kurulan kamera sistemlerini yerinde inceleyen Kaymakam Dr. Vural Karagül, güvenliğin her daim önemli olduğunu bu konuda girişimlerde bulunarak kamera sistemini faaliyete geçiren Sanayi Sitesi Başkanı M. Ali Usta ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Sanayi bölgelerinin şehirlerin lokomotifleri olduğunu ifade eden Kaymakam Dr. Vural Karagül, Suluova küçük sanayi sitesinin her geçen gün gelişmekte olduğunu, bunun içinde güven ve güvenlik konusunun en üst düzeyde olması gerektiğini belirterek Sanayi Sitesi Başkanı M. Ali Usta ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından başarılar diledi.

Ziyaret ve temennilerin dolayısıyla Kaymakam Dr. Vural Karagül’e teşekkür eden Suluova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ali Usta, kurulan kamera sisteminde 5 noktada 17 kameranın görev yaptığını, olası hırsızlık ve diğer olaylara karşı sanayi sitesinin artık daha güvenli olduğunu söyledi.

Suluova Sanayi Sitesinin bölgede tercih edilen bir yer konumunda olduğunu belirten M. Ali Usta, sanayi sitesinde toplamda 136 iş yeri bulunduğunu ve 25 kadar farklı iş kolunda işletme bulunduğunu, 15 işletmenin de makine imalatı yaptığını ve ülke geneline satış yaptığını, her geçen gün sanayi sitesinde yeni iş yeri talepleri geldiğini, ancak yeterli alan olmadığı için bu taleplere cevap veremediklerini, bunun için de çeşitli çalışmalar yürüttüklerini aktardı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.