Suluova Sebatspor ile Merzifon Gençlerbirliği Puanları Paylaştı; 2-2.


Suluova Sebatspor ile Merzifon Gençlerbirliği Puanları Paylaştı; 2-2.
-Amasya 1. Amatör Küme A Takımlar liginin ikinci yarısının ilk maçında Suluova Sebatspor, Merzifon Gençlerbirliği spor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.
Suluova Sentetik Çim Sahada oynanan müsabakaya Suluova Sebatspor Antrenörler Murat Göç ve Mehmet Güngör nezaretinde maça kalede M. Taner, Fatih, Yusuf Çolak, H.İbrahim, Selçuk, Baki, Yusuf Taşova, Kadir, Tolunay, Asım, Oktay ilk on biriyle başladı.
Maça Merzifon Gençlerbirliği spor iyi başladı. Özellikle Suluova Sebatspor savunmasının arkasına attıkları uzun paslar ile pozisyon buldular. Maçın 24. Dk. Merzifon Gençlerbirliği attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra iki takımda karşılıklı ataklar yapsa da gol pozisyonu üretemedi ve ilk yarı Merzifon Gençlerbirliğinin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıya Suluova Sebatspor daha etkili başladı. Ancak 75. Dakikada Merzifon Gençlerbirliği bir gol daha bularak 2-0 öne geçti.
Maçta 2 farklı geriye düşmesine rağmen Suluova Sebatspor oyunu bırakmadı, gol ve goller için rakip kaleye hücum etti. Maçın 83 dk. Orta sahadan Suluova Sebatspor dan Talha Canlı savunmanın hatasını iyi değerlendirdi ve Kaleciyi geçtikten sonra topu boş kaleye gönderdi ve skor 2-1 oldu. Bu golden sonra Suluova Sebatsporun baskılı oyunu devam etti. Maçın 90 dk. Suluova Sebatspor penaltı kazandı. Bu arada penaltıya yapılan itirazlar sonucunda maçın hakemi Merzifon Gençlerbirliğinden bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi.
Son dakikada kazanılan penaltıyı Suluova Sebatspor Kaptanı Asım Kuzucu gole çevirdi ve maçın sonucunu tayin etti; 2-2.
Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan