DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA SEBATSPOR SAHAYA İNDİ

SULUOVA SEBATSPOR SAHAYA İNDİ
REKLAM ALANI
10.12.2021
440
A+
A-

SULUOVA SEBATSPOR SAHAYA İNDİ.

-Suluova Sebat Spor Futbol Takımı, mücadele ettiği 2021-2022 Amatör Futbol sezon hazırlıklarına başladı.

Bu yıl ki hedeflerinin büyük olduğunun altını çizen Suluova Sebat Spor Futbol Kulüp Başkanı Hüsamettin Bayraktar, yıllardır özlenen yarışmacı ve iddialı bir takım kuracaklarını ve tüm sporseverlere geçmiş yıllarda olduğu gibi futbol heyecanını yeniden yaşatacaklarını söyledi.  

Antrenör Şeref Sucu nezaretindeki futbol takımının önceki hafta sahaya inerek çalışmalara başladığını ifade eden Kulüp Başkanı Hüsamettin Bayraktar, “Amasya ve Merzifonspor BAL Liginde başarıyla mücadele ederken bizde Amatör Ligde kuracağımız oldukça iddialı bir takım ile önce şampiyonluğu ve devamında ise BAL Ligine giden yolda finali hedeflemekteyiz. Yıllardır ilçemiz futbolunda bir durağanlık, heyecan ve başarı eksikliği yaşandı. Oluşturacağımız iddialı bir takım ile bu eksikliği gidermeyi ve ilçemiz futbolunun hak ettiği yerde ve nitelikte temsil edilmesini arzu ediyoruz. Güzel futbol oynayan, coşku veren başarılı bir takımla bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bu yıl ilçemiz futbolu bir ivme kazanacak inşallah. Yönetim kadrosu ve sporcularımız bu heyecanı yaşıyor. Ancak başarı sadece kulüp yöneticileri ve sporcuların gayretiyle ortaya çıkmaz. Tüm hemşerilerimizin ve ilçemizin ileri gelen yetkilileri ile iş adamlarımızın bu başarıya giden yolda desteğine ihtiyacımız var. İnanıyoruz ki artık Suluova futbolunun ayağa kalkma zamanı geldi. Hızla gelişmekte ve büyümekte olan ilçemiz bunu fazlasıyla hak ediyor.” Dedi.

Tüm takım ve sporculara da 2021-2022 Amatör Futbol sezonunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Hüsamettin Bayraktar, bu sezon büyük düşündüklerini, iddialı ve yarışmacı bir takım kurma adına çalışmalarının sürdüğünü, mevcut kadroyu güçlendirmek adına 3-4 yeni transfer daha yapacaklarını kaydetti.     

Sebatspor, yeni sezon hazırlıklarını Sentetik Çim sahadaki antrenmanlar ile sürdürürken futbolcuların heyecanlı ve gayretli olduğu gözlendi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.