DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Sebatspor’da Büyük Buluşma.

Suluova Sebatspor’da Büyük Buluşma.
REKLAM ALANI
16.02.2018
3.101
A+
A-

Suluova Sebatspor’da Büyük Buluşma.

-Suluova Sebat Sporun eski başkan, yönetici ve futbolcuları 
20 yıl aradan sonra kurularak yeniden faaliyetlerine başlayan Suluova Suluova Sebat Spor’u ziyaret etti.

Kulübün Orta Mahalle Aksu İşhanında ki lokalinde gerçekleşen ziyarette son Kulüp Başkanı Muharrem Ay ve eski yöneticiler Şaban Böcek, Adnan Pekgöz, Abdurrahman Sezgin, Musa Toprak, Turan Demirci, Orhan Çimen ile eski yönetici, futbolcu ve takım kaptanı Hasan Temiz, yeniden faaliyetlerine start veren Suluova Sebatspor Kulübü Yeni Başkanı Abdurrahman Aktaş ve yöneticileri ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ve nostalji fırtınası şeklinde gerçekleşen büyük buluşmada Suluova Sebatspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Aktaş kulübün kuruluş süreci, hedefleri ve kulüpteki son gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kulübün eski Başkanı Muharrem Ay ve eski yöneticiler Şaban Böcek, Musa Toprak, Abdurrahman Sezgin, 1978-1998 yılları arasında faaliyet gösteren eski Sebatspor’u anlatarak yeni Sebatspor’dan beklentilerini dile getirip kulüple ilgili tavsiyelerde bulundular.

Son derece sıcak bir ortamda geçen buluşmada eski günlerdeki anılar ve olaylar konuşulurken, hayatlarını kaybeden eski yöneticiler Hasan Çolak, Bayram Eraslan ve Necdet Akan’da unutulmayarak, rahmetle anıldı.

Buluşmanın sonunda Suluova Sebatspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Aktaş, ziyaretlerine gelen eski Başkan Muharrem Ay ve yöneticilere, kulübün atkısını hediye ederken, Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Esen’de Sebatspor’un eski Kaptanı Hasan Temiz’e Sebatsporda son olarak sahaya çıktığı “9” numaralı formasını hediye ettiği.

Buluşma sonunda ise eski yöneticilerden Musa Toprak Sebat Spor’un eski kurucularından Fahrettin Altınova ile görüntülü konuşma yaptı. Görüntülü konuşmada Fahrettin Altınova, buluşmada yer alan herkesle tek tek konuşarak iyi dileklerini paylaştı.

Eski ve yeni yöneticilerin buluşması sonunda Suluova Sebatspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Aktaş, ziyaretlerine gelen kulüp eski Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Buluşma programında ayrıca, Suluova Sebatspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Aktaş, yöneticiler Enver Sezgin, Osman Dağlı, İbrahim Karaköse, Muhammet Ali Taşova, Yalçın Yiğit Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Esen ile Antrenörler Murat Göç ve Mehmet Güngör’de yer aldı.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetes/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.