DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini Yeniledi.

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini Yeniledi.
REKLAM ALANI
28.02.2019
1.042
A+
A-

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini Yeniledi.

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB) Ankara ikizkuleler toplantı salonunda Akreditasyon Belgesinde sınıfını yükselten ve ilk kez belge alan Oda-Borsaların sertifikaları düzenlenen törenle TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

Törene katılan Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu’da sertifikasını aldı.

Törende bir konuşma yapan Rıfat Hisarcıklıoğlu: “belgeyi oda ve borsalarımız hakkıyla alıyorlar” dedi.

Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada, hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesinin çok önemli olduğunu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların da kendilerini dönüştürüp geliştirdiklerini söyledi.

Akreditasyon uygulamasıyla oda ve borsaların dünya standartlarına yükseldiklerini belgelediklerini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: “Bu belgeyi biz vermiyoruz. Belgeyi ben versem 365 oda ve borsaya akreditasyon belgesi veririm, seçimleri de garanti ederiz. Belgeleri bağımsız bir kurum veriyor. Yani iltimas, torpil burada işlemiyor. Tüm dünyaya bizim sistemi ihraç edecek konuma geldik. Mesela Türk Cumhuriyetlerinden, 57 İslam ülkesinden talepler var. Oda ve borsa sistemimizi öğrenmek istiyorlar. Hatta kanunlarını hazırlamamızı istiyorlar, onları da hazırlıyoruz. Kıskançlık yaparak bilgileri kendimize saklamıyoruz. Bilgi ve deneyimlerimizi onlarla da paylaşmaya başladık. Hatta bizim sistemimizi yürürlüğe koyan ülkeler oldu. Belge alan ve sınıf yükselten tüm Oda-Borsalarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Suluova TSO Başkanı Aksu ise, hizmet kalitesi ve iyileşme sürecinin devam edeceğini belirtti.

Suluova TSO’nun Akreditasyon Sertifikasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Vekili Faik Yavuz’un elinden alan TSO Başkanı Turgut Aksu, Suluova TSO’da hizmet kalitesinin hızla yükselmeye devam edeceğini ve asıl işlerinin yeni başladığını söyledi.

TSO Başkanı Turgut Aksu, açıklamasında şunları söyledi; “TOBB’de düzenlenen sertifika törenine Odamız Genel Sekreteri Yalçın ÇAKMAK ile birlikte katıldık. Hizmet kalitesini daha da artırmak için üyelerimizin ve firmaların taleplerinin toplanmasına bundan sonraki süreç içerisinde de devam edilecektir. Bizden daha fazla nasıl hizmet bekliyorlar, bunu görmemiz lazım. Camiamıza yakışan kalitede ve aktif çalışan kurumlar olmamız lazım. İş dünyasına hizmet, esasında milli bir görev. İnşallah hep birlikte camiamızı ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacağız. Odamız ve Üyelerimiz adına gururla aldığımız bu belgeyi iş dünyamıza hediye ediyoruz. Emeği geçen tüm yönetim birimlerimizi ve Odamız çalışanlarını bir kez daha kutluyorum” diye kaydetti.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.