DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAĞI MUHAMMED GÜLER DEVRALDI

SULUOVA ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAĞI MUHAMMED GÜLER DEVRALDI
REKLAM ALANI
14.10.2021
789
A+
A-

SULUOVA ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAĞI MUHAMMED GÜLER DEVRALDI.

-Yaklaşık 3 yıldır Suluova Ülkü Ocakları Başkanlığını sürdüren Satılmış Erdem, görevini Muhammed Güler’e devretti.

Devir teslim töreni kalabalık bir katılımla ocak binasında gerçekleşti.

-BAYRAK MUHAMMED GÜLER’E TESLİM.

Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Akpınar’in takdimiyle gerçekleşen Bayrak değişiminde bir konuşma yapan Alperen Akpınar, onurlu görevi üstlenen Muhammed Güler’i tebrik ederken uzun bir süredir görevi sürdüren Satılmış Erdem’e ise hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Başkanı Alperen Akpınar konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Öncelikle Ülkü Ocakları Suluova İlçe Başkanlığına atanan Muhammet Güler Başkanıma muvaffakiyetler diliyorum. Satılmış Erdem’e ve geçmiş dönem ocak başkanlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Milli heyecanları diri tutacak, azim ve kararlılıkla yarınların Milliyetçi Türkiye’sini inşa edecek olan ülkücü irade buradadır. Şehitlerimizin emanetini hakkıyla taşımak için merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi “Bayrağı lekeletmeyeceğiz, kirletmeyeceğiz, yere düşürmeyeceğiz. Ömrümüzü her zaman, her şart altında, mukaddes değerlerimizin, ülkülerimizin gerektirdiği şekilde yaşayarak tamamlamanın gayreti ve samimiyeti  içerisinde olacağız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e, Ülkü Ocaklıları öz evlatları olarak gören, fikirleriyle yolumuzu aydınlatan Liderimiz Devlet Bahçeli Beye ve Yolbaşcımız Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beye ve kıymetli Ülküdaşlarımıza değerli büyüklerimize karşı mahcup etmesin.” Diye kaydetti.

Daha sonra İl Başkanı Alperen Akpınar, Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerimi öperek yeni İlçe Başkanı Muhammed Güler’e takdim etti ve görevinde başarılar diledi.

Görevi kendisine layık gören herkese teşekkür eden yeni Başkan Muhammed Güler ise, “bu davanın neferi olmak, bu kutlu davada görev almak bizim için övünç kaynağıdır.” Dedi.

Devir teslim törenine Suluova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıfat Uzun ve yönetim kuruşlu üyeleri ile Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.