DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA VETERANLAR LİGİ 5. HAFTA MAÇLARI TAMAMLANDI

SULUOVA VETERANLAR LİGİ 5. HAFTA MAÇLARI TAMAMLANDI
REKLAM ALANI
29.11.2021
364
A+
A-

SULUOVA VETERANLAR LİGİ 5. HAFTA MAÇLARI TAMAMLANDI.

-Suluova Şerfizade Halı Saha İşletmesi tarafından düzenlenen ‘Forte Mühendislik Suluova Veteranlar Ligi 2021 Mahmut Otçu Sezonu’nun 5. hafta maçları tamamlandı.

Suluova Veteranlar Liginde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Önemli maçlara sahne olan 5. Hafta Perşembe aksamı oynanan maçlar ile sona erdi.

Haftanın ilk maçında lig lideri Alperenlerspor, ligde 5. Haftaya kadar galibiyeti bulunmayan Esnaflar SK ile karşılaştı. Esnaflar SK’nin 4-2 kazandığı maç sonunda Alperenlerspor liderlik koltuğundan ayrılmış oldu. Esnaflar SK ise ligde 3 puanla tanıştı.

-VERETAN LİGİNE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK.

Haftanın 2. Maçında Yaş 51 Spor Devlet Hastanesi ile karşı karşıya geldi. Suluova Kaymakamı Abdullah ŞEN ve Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK’un maçın başlama vuruşunu yaparak temsili olarak kısa bir süre görev aldıkları maç sonunda Devlet Hastanesi sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı ve oynadığı son üç maçtan 9 puan çıkarmış oldu. Yaş 51 SK ise 1 puanda kaldı.

Bir diğer müsabakada ligin henüz puanla tanışamayan iki takımı karşı karşıya geldi. Türkgücü ve 1957 Belediyespor’u karşı karşıya getiren müsabaka müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Art arda bulduğu gollerle 2-0 öne geçen Türkgücü FK maçın son bölümünde bu üstünlüğünü koruyamadı ve maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardın iki takımda ligdeki ilk puanlarını almış oldular.

Perşembe günü maçlarında ise; Alperenlerspor un puan kaybetmesinin ardından lig ikinci Suluova Galaktikos liderlik koltuğunu almak için sahaya çıktığı maçta Traş United ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümünde 1-0 geriye düşen Suluova Galaktikos ilerleyen dakikalarda Aytaç OTÇU’nun ayağından art arda bulduğu gollerle maçı 5-1 kazanmasını bildi ve bu sonucun ardından liderlik koltuğuna yükseldi. Traş United ise 3 puanda kaldı.

Haftanın son maçında ligin iki temposu yüksek takımı karşı karşıya geldi. Milli Güç ile Osmanlıspor müsabakası karşılıklı göllerin ardından 7-3 Osmanlıspor galibiyeti ile sonuçlandı.

Son maçın ardından Suluova Veteranlar Ligi 5. Haftası tamamlanmış oldu.

-KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR !

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü Suluova Veteranlar Liginde çok anlamlı bir organizasyonla hatırlandı. Kadına Yönelik Şiddete dikkat çekmek isteyen Milli Güç ve Osmanlıspor oyuncuları sahaya “Kadına Şiddete Hayır” yazılı pankart ile çıktılar. Maçın ilk bir dakikasında Kadına Şiddete farkındalık oluşturmak isteyen oyuncular hareketsiz kaldılar. Maçı izlemeye gelen taraftarlarca uzun süre alkışlanan bu hareketlerin ardından müsabaka başladı. Bütün oyuncular hep bir ağızdan kadına yönelik şiddeti kınadılar ve bunun için toplumun bütün bireyleri olarak mücadele etme zorunluluğunu dile getirdiler.

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.