DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da 3. Etap TOKİ Konutlarının Konut Belirleme Kurası Çekildi.

Suluova’da 3. Etap TOKİ Konutlarının Konut Belirleme Kurası Çekildi.
REKLAM ALANI
24.07.2017
1.700
A+
A-

Suluova’da 3. Etap TOKİ Konutlarının Konut Belirleme Kurası Çekildi.

-Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Suluova Belediyesi iş birliğinde yaptırılan 665 konutun konut belirleme kurası çekildi.

Mahmut Demir spor salonunda yapılan kura çekiminde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Üçok, heyecanlarına ortak olduğu hak sahiplerine hayırlı olsun dedi.

İlçedeki nitelikli konut talebini karşılamak için başlayan 3. Etap TOKİ konutlarının bitmek üzere olduğunu ve en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Fatih Üçok;

“Daha öncede belirttiğim gibi Suluova’da ilk defa tek seferde bu kadar büyük kapasitede konut yapıyoruz. 1.Etapta 264 konut, 2. Etapta 456 konut ve 3. Etap TOKİ de ise 670 adet konutu ilçemize kazandırıyoruz. Seçim beyannamemde bin konut sözü vermiştim sizlere. İnşallah yapacağımız 4. Etap TOKİ konutları ile bu sayıyı geçeceğiz ve sözümüzü fazlası ile yerine getirmiş olacağız. Konut alamayan vatandaşlarımız üzülmesin, hepsini nitelikli konut sahibi yapacağız ve daha iyi ve de kaliteli ortamlarda yaşamalarını sağlayacağız. Bu arada Başkent sitesi araksında 31 bin metre karelik bir alana 4. Etap TOKİ konutları yapmak için TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. Değişen ve gelişen Suluovamızl yeni nitelikli konutları, şehir meydanı, yeşil alanları ve sanayileşmesi ile birlikte sizlerin duasıyla ortaya çıkarıyoruz” dedi.

Bir konuşma yapan TOKİ Finans Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bülent Şerefoğlu ise; Ödemelerin Ocak 2018’de başlayacağını, ağustos ayı içerisinde peşinat ödemelerinin gerçekleştirileceğini belirterek konutların sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklindeki 665 konutun konut belirleme kuraları hak sahiplerinin katılımıyla çekildi.

Kura çekimine Başkan Yardımcısı Adem Cılız ile TOKİ yetkilileri ve hak sahipleri katıldı.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.