SULUOVA’DA DİYANET GENÇLİK KURSLARI BAŞLADI


SULUOVA’DA DİYANET GENÇLİK KURSLARI BAŞLADI
-Suluova İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hacı Adnan Zennun Diyanet Gençlik Merkezi’nde açılan 7-10 yaş ve 11-14 Yaş Kur’an Kursuna kayıt olan öğrenciler ve öğrenci velileri ile bir buluşma gerçekleştirildi.
İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Enes Katmerlikaya tarafından öğrencilere ve öğrenci velilerine Diyanet Gençlik çalışmaları ile açılan 7-10 yaş ve 11-14 yaş Kur’an Kursları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Öğrenci velilerinden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanları Erhan Zengin, Ebubekir İnan ve Erdoğan Aslan oluşturulan sınıflarda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ardından ikramlarda bulunuldu.
İlçe Müftülüğü, Diyanet Gençlik Merkezinde her hafta Pazar ve Pazartesi günleri kız öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklere devam edileceğini bildirdi.
Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan